GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση

Σε ομόθυμη καταδίκη της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο προχώρησαν τα πολιτικά κόμματα. ΣΥΡΙ...


Σε ομόθυμη καταδίκη της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο προχώρησαν τα πολιτικά κόμματα.
ΣΥΡΙΖΑ: Η αφαίρεση της ανθρώπινης ζωής συνιστά το ύψιστο έγκλημα

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάζει την επίθεση, σημειώνοντας ότι: «Η σημερινή δολοφονία δημιουργεί κλίμα αποσταθεροποίησης και στοχεύει στη δημοκρατία. Πρέπει να τύχει της απόλυτης καταδίκης, καθώς και της ηθικής, ιδεολογικής και πολιτικής απομόνωσής της».
ΠΑΣΟΚ: Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα
«Το σημερινό αποτρόπαιο γεγονός της δολοφονίας νέων ανθρώπων επιβάλλει την ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της βίας από το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει σε σχόλιο της η Χαριλάου Τρικούπη για τη δολοφονική επίθεση και προσθέτει: «Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία και η νομιμότητα. Αυτές προστατεύουν τη χώρα. Μαζί με την ψυχραιμία και την ενότητα του ελληνικού λαού. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των δυο νεκρών.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης».
Ο Π. Καμμένος για τη δολοφονία

«Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας». δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στη δολοφονία δύο νεαρών έξω από τα γραφεία της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο.

ΔΗΜΑΡ: Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι

Η Δημοκρατική Αριστερά, με ανακοίνωσή της, καταδικάζει τη διπλή δολοφονία έξω από τα γραφεία της Χ.Α. «Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει με αποτροπιασμό τη δολοφονία δυο νέων ανθρώπων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η δημοκρατία και η νομιμότητα θα σταθούν απέναντι σε τέτοια φαινόμενα που θέλουν να επιβάλουν τον φαύλο κύκλο της βίας και του αίματος», τονίζει η Αγ. Κωνσταντίνου.

Καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση το ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με ανακοίνωση του καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο. Ο Περισσός υπογραμμίζει πως «αυτή η επίθεση δημιουργεί πολύ σοβαρά ερωτηματικά για τα κίνητρα και τους σκοπούς που υπηρετεί».

Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Επιτέλους , τα πιστόλια της 17Ν άρχισαν να μιλάνε πάλι. Αντε να ξεβρωμίσει ο τόπος. Λαμόγια στα λαγούμια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση