GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επάνοδο της ΔΗΜΑΡ προτείνει η Ντόρα

Την επάνοδο της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση προτείνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάνννη, εισηγούμενη προς αυτό το σκοπό την αν...

Την επάνοδο της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση προτείνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάνννη, εισηγούμενη προς αυτό το σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του πρωθυπουργού.

Μιλώντας στον Real fm, η κυρία Μπακογιάννη χαρακτήρισε «κρίσιμη στιγμή», που διανύει η κυβέρνηση καθώς αφενός πρέπει να στηριχθεί και αφετέρου να είναι αποτελεσματικότερη.

Εκτίμησε δε ότι «ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να αναλάβει μια πολιτική πρωτοβουλία καλώντας τη ΔΗΜΑΡ» την οποία χατακτήρισε «αριστερά της ευθύνης», «σε μία συζήτηση μιας νέας προγραμματικής συμφωνίας».

Εξηγώντας τη θέση της ανέφερε: «Η κυβέρνηση αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη πλειοψηφία και χρειάζεται μεγαλύτερη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Αυτό μπορεί να γίνει καλώντας τον κ. Κουβέλη σε μία συζήτηση για μία συμμετοχή στην κυβέρνηση, της ΔΗΜΑΡ, και για μία προγραμματική συμφωνία η οποία θα μπορούσε να μας οδηγήσει για την επόμενη διετία».

Η κυρία Μπακογιάννη ανέλυσε επίσης τη δική της πρόταση για το θέμα των πλειστηριασμών. «Αυτό το οποίο θα μπορούσε να γίνει είναι να υπάρξει μία ονομαζόμενη “κακή” τράπεζα να τα πάρει αυτά τα δάνεια, αντί να τα πάρει δηλαδή ένα fund στο 20% ή 15% η οποία τράπεζα θα προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους αυτούς που θα μπορούσαν να συνεχίσουν να μένουν στα σπίτια αυτά έστω με τη μορφή του ενοικίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση