GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο Γερμανοί απήχθησαν στον Λίβανο

Δύο γερμανοί πολίτες απήχθησαν την Παρασκευή στην κοιλάδα Μπεκάα στον ανατολικό Λίβανο από άγνωστους ενόπλους οι οποίοι ζητούσαν λύτ...


Δύο γερμανοί πολίτες απήχθησαν την Παρασκευή στην κοιλάδα Μπεκάα στον ανατολικό Λίβανο από άγνωστους ενόπλους οι οποίοι ζητούσαν λύτρα για την απελευθέρωσή τους, ανακοίνωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου NAA. Οι δύο Γερμανοί «μεταφέρθηκαν σε μια άγνωστη περιοχή από τους απαγωγείς οι οποίοι προσπάθησαν μάταια να τους πάρουν τα χρήματα που είχαν», μετέδωσε το πρακτορείο ΝΝΑ.
«Οι απαγωγείς στη συνέχεια τηλεφώνησαν σε ένα φίλο των ομήρων απαιτώντας λύτρα », αναφέρει το πρακτορείο. Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας ο οποίος ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η αστυνομία είχε ενημερωθεί για την απαγωγή από το βράδυ της Παρασκευής. « Παρακολουθούμε την υπόθεση . Φαίνεται ότι είναι απαγωγή για μη πολιτικούς λόγους αλλά για οικονομικούς λόγους », είπε, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Μια άλλη πηγή της αστυνομίας δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι τα θύματα της απαγωγής διαθέτουν διπλή ιθαγένεια, γερμανική αλλά και του Λιβάνου. Αυτή είναι η πρώτη απαγωγή για οικονομικούς λόγους από το 2011 , όταν τότε μια ομάδα από επτά Εσθονούς ποδηλάτες κρατήθηκαν όμηροι επί τέσσερις μήνες.

Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση