GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λήστεψε με κουζινομάχαιρο την ΣΠΕ Ομόδους.

Ένοπλη ληστεία με το καλημέρα στη ΣΠΕ Ομόδους. 42χρονος Ελληνοκύπριος οικογενειάρχης "μπούκαρε" στο υποκατάστημα της Συνερ...


Ένοπλη ληστεία με το καλημέρα στη ΣΠΕ Ομόδους. 42χρονος Ελληνοκύπριος οικογενειάρχης "μπούκαρε" στο υποκατάστημα της Συνεργατικής με κουζινομάχαιρο! Ακολούθησαν σκηνές ταινίας δράσης στην... περιοχή. Εντοπίστηκε και συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ήταν γύρω στις 10 το πρωί, όταν ο ληστής μπούκαρε στο υποκατάστημα της ΣΠΕ Ομόδους και υπό την απειλή κουζινομάχαιρου απαίτησε τα χρήματα από την ταμία που εκείνη την ώρα βρισκόταν στη Συνεργατική.

Μιλώντας σε κυπριακή διάλεκτο, της είπε "Ληστεία, δώσμου τα λεφτά" και στη συνέχεια διέφυγε πεζός και "φορτωμένος" με τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο, το ύψος των οποίων δεν έχει ακόμα υπολογιστεί.

Για κακή του όμως τύχη, στην περιοχή βρισκόταν για άλλη υπόθεση περιπολικό της Αστυνομίας, που μόλις έλαβε σήμα για τη ληστεία, τον κυνήγησε στους δρόμους του Ομόδους και κατάφερε να τον συλλάβει σε παρακείμενο χωράφι μαζί με τα κλοπιμαία.

filoksenos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση