GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μας δίνει δύναμη η εμφάνιση…»

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, στην στήριξη του κόσμου αλλά και την αδράνεια του 90ου λεπτού στάθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, ...

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας του, στην στήριξη του κόσμου αλλά και την αδράνεια του 90ου λεπτού στάθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, από τον Ολυμπιακό.

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Προσπαθήσαμε όλοι και είμαστε ικανοποιημένοι γι’ αυτό. Φοβερός ο κόσμος και τον ευχαριστούμε. Χάσαμε στην έδρα μας αλλά μας στήριξαν. Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ο Παναθηναϊκός έχει ανθρώπους που την αγαπάνε».

Για το πώς προσέγγισε το παιχνίδι η ομάδα του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Παίξαμε το παιχνίδι που ξέραμε, φάγαμε γκολ στα τελευταία λεπτά. Συνεχίζουμε και βλέπουμε. Μας δίνει δύναμη η εμφάνιση. Αλλά σημασία έχει η διάρκεια. Αυτό θέλουμε και προσπαθούμε».

Για το πρώτο του ντέρμπι: «Πριν από τον αγώνα σκεφτόμουν πως θα είναι, αλλά όταν μπήκα στο γήπεδο όλα ήταν καλά».

Για τον Μήτρογλου: «Είναι παίκτης που είναι έμπειρος. Βγήκε η φάση, το έκανε, τέλος. Κρατάμε τα θετικά μόνο και συνεχίζουμε».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση