GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέκα ξενοδοχεία που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ολόκληρες πόλεις

Γιγάντιες πολυτελείς κατασκευές «γεμάτες» διασκέδαση Μεγαλειώδη κτίρια, πολυτελή resort και απέραντες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν απ...

Γιγάντιες πολυτελείς κατασκευές «γεμάτες» διασκέδαση
Μεγαλειώδη κτίρια, πολυτελή resort και απέραντες εγκαταστάσεις, που περιλαμβάνουν από γιγαντιαίες πισίνες, μέχρι ολόκληρα θεματικά πάρκα συμπεριλαμβάνονται σε αυτή τη μοναδική λίστα με τα δέκα ξενοδοχεία που θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν ολόκληρες πόλεις!

Δείτε ένα προς ένα τα εντυπωσιακά στοιχεία. Τα νούμερα και οι εικόνες μιλούν από μόνα τους!

10. Hotel Moon Palace, Μεξικό



Δωμάτια: 2.133
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού του νησιού South Padre και ο καθένας θα έχει και το συνοδό του.


Υποδεχθείτε το Moon Palace στο Κανκούν του Μεξικό. Πρόκειται για μια ολόκληρη «χώρα» διακοπών, όπου μπορείτε να παίξετε γκολφ, να κολυμπήσετε και να παίξετε λίγο ακόμα γκολφ, ενώ θα φοράτε τα βελούδινα λευκά σας μπουρνούζια όπου θέλετε, αφού δεν υπάρχει κυριολεκτικά τίποτα τριγύρω σε απόσταση πολλών μιλίων, εκτός φυσικά από περισσότερο Moon Palace. Ω ναι, εδώ θα δείτε και μια εντυπωσιακή πισίνα με δελφίνια, όπου οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με τα φιλικά αυτά ζώα, όπως ακριβώς στην Ανατολική Ευρώπη. Ώρα για διακοπές λοιπόν!

9. Dacheng Shanshui International, Κίνα



Δωμάτια: 2.353
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού του νησιού Lanai της Χαβάης

Παρότι στον τίτλο του ισχυρίζεται ότι είναι διεθνές, το κολοσσιαίο αυτό ξενοδοχείο δεν δίνει στη σελίδα του πολλές κατανοητές πληροφορίες για το σύνολο των ανέσεων που προσφέρει. Η ετυμηγορία; Προφανώς κανείς από το προσωπικό δεν μιλά αγγλικά και το πρωινό του είναι αρκετά λιτό.

8. Marina Bay Sands, Σιγκαπούρη



Δωμάτια: 2.561
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού της Montserrat

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο αυτού του ξενοδοχείου είναι η γιγαντιαία πισίνα που καταλαμβάνει σχεδόν το σύνολο της οροφής του κτιρίου, το οποίο αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα στον κόσμο. Η πισίνα είναι 3 φορές μεγαλύτερη από ότι μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και εκτός των άλλων προσφέρει μια μαγευτική θέα στην πόλη της Σιγκαπούρης. Αν αυτό δεν είναι αρκετό για να σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό, τότε κάντε μια βόλτα στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.


7. Atlantis Paradise Island, Μπαχάμες



Δωμάτια: 3.200
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού του Taos στο Νέο Μεξικό

Ίσως το καλύτερο μέρος αυτού του υπέρλαμπρου θέρετρου είναι το τεράστιο ενυδρείο του. Διαθέτει ακόμα μια τεχνητή λιμνοθάλασσα γεμάτη καρχαρίες, σαλάχια και πολλά ακόμα είδη ψαριών.


6. Shinagawa Prince Hotel, Ιαπωνία



Δωμάτια: 3.680
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού της χώρας Ναουρού

Βρίσκεται στην βιομηχανική πόλη Minato, όπου οι εταιρείες Honda, Mitsubishi, Toshiba και Pokemon έχουν τις εγκαταστάσεις τους. Το resort χρησιμοποιείται κυρίως για ολιγοήμερες διαμονές στελεχών, που έρχονται στην περιοχή για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και από εναλλακτικούς ταξιδιώτες που αναζητούν ένα μέρος κοντά στο Τόκιο. Αν έχετε βαρεθεί να δοκιμάζετε νέες κουζίνες, ανακαλύπτοντας μια διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας, επισκεφθείτε το γειτονικό Steakhouse και απολαύστε παραδοσιακές αμερικάνικες γεύσεις.


5. Sheraton Macau Hotel, Μακάου



Δωμάτια: 3.896
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Κάθε αυτοπροσδιοριζόμενο ως καλλιτέχνη, που κατοικεί στο Williamsburg του Μπρούκλιν

Το Μακάου νοικιάστηκε στην Πορτογαλία από τους Κινέζους για να χρησιμοποιηθεί ως εμπορικό λιμάνι το 1557. Μετά από μια μακρά μάχη νομοσχεδίων, κατά τη διάρκεια της οποίας οι οι Πορτογάλοι ζητούσαν αυτονομία και οι Κινέζοι να αυξάνουν το ενοίκιο κάθε χρόνο, αποφασίστηκε να το κυβερνούν οι Πορτογάλοι, εφόσον οι Κινέζοι το διατηρήσουν ως δικό τους έδαφος. Σήμερα το Sheraton είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στο Μακάο και μάλιστα είναι φημισμένο για τα δωρεάν σνακ που προσφέρονται στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, αλλά και για τα δωρεάν ποτά σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας.


4. Ambassador City, Ταϊλάνδη



Δωμάτια: 4.219
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού της Greenville στο Κεντάκι

Χτισμένο σε μια έκταση 40 στρεμμάτων κοντά στην περιοχή Pattaya, το Ambassador City αποτελείται από πέντε κτίρια, οκτώ εστιατόρια, μυριάδες μπαρ και νυχτερινά κέντρα, ένα συνεδριακό κέντρο και ένα γυμναστήριο, που διαθέτει τη μεγαλύτερη εσωτερική πισίνα της Ασίας.

3. First World Hotel, Μαλαισία



Δωμάτια: 6.118
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το σύνολο του πληθυσμού των Χάμπτονς της Νέας Υόρκης

Αυτό το συγκρότημα είναι το τρίτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη λίστα μας και το τέταρτο μεγαλύτερο σε ολόκληρο τον κόσμο. Διαθέτει δύο πύργους, 3.307 deluxe δωμάτια, 1.669 standard δωμάτια, 493 superior deluxe δωμάτια, 136 θεματικά δωμάτια και 69 deluxe τρίκλινα δωμάτια. Οι εντυπωσιακού εξωτερικοί του χώροι περιλαμβάνουν ένα θεματικό πάρκο, ένα στοιχειωμένο σπίτι, κινηματογράφο και μπόουλινγκ.


2 . MGM Grand, Αμερική



Δωμάτια: 6.852
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Το ήμισυ του πληθυσμού του Μονακό

Το MGM Grand στο Λας Βέγκας ήταν κάποτε το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο, αλλά τώρα συμβιβάζεται με τον τίτλο του μεγαλύτερου στις ΗΠΑ. Ξεχωριστά σημεία ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν τα 6,6 στρέμματα που περιλαμβάνουν καταρράκτες, λίμνες, ποτάμια. Επίσης φιλοξενεί την παράσταση Ka του διάσημου Cirque du Soleil παραγωγή του Ka.

1. Izmailovo Hotel, Ρωσία



Δωμάτια: 7.500
Θα μπορούσε εύκολα να φιλοξενήσει: Όλους τους οδηγούς ταξί της Νέας Υόρκης

Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν έχει ποτέ ακούσει για το Izmailovo, είναι το πρώτο στη λίστα. Τώρα το γιατί η περιοχή Izmaylovo της Ρωσίας θα χρειαστεί ποτέ να φιλοξενήσει 7.500 άτομα, αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση