GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρέητσελ στα κάγκελα

Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας.   Ορέ τι μπερεκέτι είν τούτο?. Τι λαμπρές μέρες ζώμεν? Νέα Πολυτεχνεία έρχονται οσονούπω. Mια νέα μεταπ...


Γράφει ο Μήτσος ο Τούφας. 

 Ορέ τι μπερεκέτι είν τούτο?. Τι λαμπρές μέρες ζώμεν? Νέα Πολυτεχνεία έρχονται οσονούπω. Mια νέα μεταπολίτευσις ,μία καινουργής εποχή ανατέλλει. Στρατούληδες και Λαφαζαναίοι, Κωνσταντοπούλες και Βούτσηδες σ απόλυτη... σύμπνοια με τον παντελονάτο(του πέφτουν καμιά φορά, ιδιαιτέρως στο τρέξιμο αλλά ένεκα η μπάκα να πούμε) και την Rachel Makris στις επάλξεις.Έρχεται κυβέρνησις του ο Σύριζα συγκυβερνούσα με τον Πρόεδρο Πάνο.Μαύρο φίδι σας έφαγε μνημονιακοί φασισταραίοι.

Προβλέπω όμως μάγκες αυτοί οι δυο να ξεπεράσουν σε καραγκιοζιλίκι τους ήδη κυβερνώντες Χατζατζάρηδες. Πάρτε μια γεύσις του τι μας περιμένει και θα την ανθιστήτε. Το νέο επεισόδιο με τίτλο Rachel on the rails της συγκλονιστικής σειράς ''Στο δρόμο για την εξουσία'' με τον εξαίρετο θίασο του Σύριζα σε πλήρη ανάπτυξη του ταλέντου και των ικανοτήτων των ηθοπ...παρντόν των βουλευτών του. Guest star η εκρηκτική Rachel Μακρή του πρόεδρου Πάνου.

Απολαύσαμε την πρωταγωνίστρια Ζωή την πορφυρογ....Κωνσταντοπούλου σ ένα κρεσέντο πάθους . Την Rachel (άνευ συνολάκι καρμπουλαχανί) να σκαρφαλώνει στα κάγκελα και κάτω απ τις ορδές των σιδερόφρακτων (ναι ναι και φασιστών) μπάτσων, κάνοντας το σήμα της νίκης να ξεσηκώνει τα πλήθη( θα σχίσομεν και το Τζην , κι είναι και πανάκριβο το γαμεμένο) καλώντας τα στον αγώνα . Ο ''όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη'' σύντροφος(πολύ) Στρατούλης ανακάτεψε το γνωστό οπλοστάσιο του, εξαπολύωντας πλουραλισμούς,νομιμότητες, πραξικοπήματα, δημοκρατίες ,κυβερνητικές ασυδοσίες , καταπατήσεις, εκτροχιασμούς, θεσμικές εκτροπές, καλέσματα σε αντίσταση, σε εξέγερση και ούλα τα συναφή και κατάμαυρα συστατικά καταγγελιών που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες επαναστάτες του είδους του.

'' Βοήθεια , Βοήθεια !!!!''ανεκραξε η Ζωή. ''καλέ με σπρώχνουν από πίσω αυτοί οι Φασισταράδες . Μα δεν υπάρχει ένας εισαγγελεύς? Ένας πρόχειρος τέλος πάντων όπου τον χρειαζόμεθα και αβέρτα ωσάν γλάστρα τέλος πάντων για τα σόου μας ?'' Κι αυτοί οι μπάτσοι ρε παιδί μου(άλλαξαν όνομα πάλι και ξαναγίναν δυνάμεις καταστολής . Στην περίπτωση των γεγονότων της Χρυσής αυγής ήταν η Ελληνική Αστυνομία η οποία έκανε θαυμάσια την δουλειά της στα δημοκρατικά πλαίσια που ορίζει η αποστολή της και τέτοια άλλα βαρύγδουπα και άνευ άξιας).Μα να μας πάρουσι σβάρνα οι αλήται. Ποιους? Ημάς που δώσαμαν το αίμα μας περί την δημοκρατία να πούμε, επροπηλακίσθημεν από τα φασισταριά.

Ευτυχώς που ο υπόδικος για απάτη συνδικαλισταράς - πρόεδρος ήτο εκεί με το τσιγαράκι του και το ύφος τουλάχιστον καμιά κατοσταριά Τσε και μας εγλύτωσε. Δώσαμε το σόου μας το λοιπόν εντός και εκτός βουλής με Λαφαζάνηδες και άλλες τοιούτες κράζουσες καρακάξες και έξυναν τα παπάρια τους κατευχαριστημένοι κυβέρνησις και Τρόικα που κάνουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους και μας πίνουν το αίμα Καλά λέω πως το σύστημα έχει ποδάρια δυό. Εχτός του δεξιού χρειάζεται και το αριστερό να στηριχτεί το πράγμα. Ύστερα πήραμε και διαβεβαιώσεις , ε δώσαμε και ολίγον τι κώλον, μεταφορικώς, εκεί στο Τέξας κι όλα βαίνουσι καλώς. Τι μας απόμεινε? Μα η Rachel ρε παιδί ντρασκαλωμένη στα κάγκελα.

Οι απολυμένοι? Οι πρώτοι θάναι η οι τελευταίοι που εγκαταλείπονται στη μοίρα τους όταν αποχωρήσουν οι κάμερες . Κάτι ξέρουν και στη Χαλκιδική περί τούτου. Όλοι κάτι θ αρπάξουν. Τζερτζελέ η αντιπολίτευσις , τη δουλειά της κυβέρνησις και τρόικα, βόλεμα οι συνδικαλιστές (κυκλοφορούν και διώξεις ρε παιδί μου) σπρωξίδι οι μπάτσοι (τι αθρώποι κι αυτοί ρε παιδί με ούτε τρεις κι εξήντα και τους έχουν δια πάσαν χρήσιν) ανεργία οι εργαζόμενοι, την δικτατορία του επιτέλους ο Β. Παπακωνσταντίνου (ποτάνα αλτχάιμερ) σόου τα κωλοχανεία παρντόν κανάλια (γι αυτό ζούμε εξ άλλου)το ΚΚΕ στην κοσμάρα του(σώπα αυτοί αναπολούν και αποκαθιστούν τον Σταλινισμό. Ουδεμία σχέσις με την πραματικότης) οι συνιστώσες και συνεπακόλουθοι έτοιμοι να κάψουν τη χώρα για την ιδέα της κρατικής τελεόρασης που δεν βλέπαν και φτύναν επί δεκαετίες(έτσι λέγεται τώρα το μπάχαλο)

Κάτσε κι εσύ Μήτσο μαλάκα να χαζεύεις τα σημεία των καιρών. Όπου σε πήραν σβάρνα.

Και τι να πεις που χάσασι κι οι λέξεις τη σημασία τους?

ΥΓ. Το σημείωμα δεν έχει να κάνει με τον αγώνα των εργαζομένων, των όποιων εργαζομένων, για τη διατήρηση της εργασίας τους. Ο χαβαλές γίνεται μόνο για τους παραπάνω βολεμένους επαναστάτες και τα καραγκιοζιλίκια τους.
mitsosotoufas.blogspot.gr

5 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση