GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην ΕΥΔΑΠ ο Χρήστος Ζώης

Τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύ...


Τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ επισκέφτηκε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Μανώλη, τον... Γραμματέα Κοινωνικών Οργανώσεων, Κινημάτων και Κοινωνικών Εταίρων Νίκο Δρίτσα, τον Αναπληρωτή του Δημήτρη Τούντα και τον Γραμματέα Συνδικαλιστικού Νίκο Ντάνο.

Αφού ενημερώθηκαν από την Διοίκηση και τους εκπροσώπους των εργαζομένων ο Πρόεδρος και τα Στελέχη της Νέας ΜΕΡΑς συμμετείχαν σε ανοιχτή συζήτηση με τους εργαζόμενους της επιχείρησης, όπου και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στις αναπτυξιακές δυνατότητες της ΕΥΔΑΠ, στο κοινωνικό έργο που επιτελεί η επιχείρηση και στην ανάγκη να παραμείνει η εταιρεία υπό δημόσιο έλεγχο.

Ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης σημείωσε ότι «το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα» υπογραμμίζοντας παράλληλα με έμφαση ότι τα ίδια τα στοιχεία της εταιρείας ενισχύουν τα επιχειρήματα υπέρ μιας ΕΥΔΑΠ, η οποία στο πλαίσιο ενός πραγματικά Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης δεν είναι μια ακόμα ΔΕΚΟ, αλλά ένας πραγματικός μοχλός ανάπτυξης.

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση