GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκόπελος: Έβαλε κάμερες και έπαθε ΣΟΚ όταν είδε ποια ήταν η κλέφτρα!

Δεν πίστευε στα μάτια της! Πολύτιμα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας μιας 38χρονης φίλης της αποδείχθηκε ότι έκλεψε μια 40χρονη στην ...

Δεν πίστευε στα μάτια της!

Πολύτιμα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας μιας 38χρονης φίλης της αποδείχθηκε ότι έκλεψε μια 40χρονη στην Σκόπελο.
Η γυναίκα συνελήφθη στα όρια του αυτόφωρου, όταν η φίλη της, όντας υποψιασμένη τοποθέτησε στα δωμάτια του σπιτιού κάμερες βιντεοσκόπησης και διαπίστωσε ότι η “φίλη” της την κλέβει.
Σύμφωνα με το e-volos.gr, η ιστορία ξεκίνησε την Πρωτομαγιά, όταν η 38χρονη γυναίκα διαπίστωσε ότι κάποιος της είχε αφαιρέσει κοσμήματα.
Άμεσα τοποθέτησε κάμερα βιντεοσκόπησης, για να διαπιστώσει ποιος την είχε κλέψει.
Ειδικότερα, όταν δέχτηκε την επίσκεψη της φίλη της, η 38χρονη είδε το υλικό από τις κάμερες και διαπίστωσε ότι η 40χρονη της είχε κλέψει τιμαλφή και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ.
Η 38χρονη παρέδωσε το υλικό στην Αστυνομία και η 40χρονη συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα όρια του αυτοφώρου, ενώ τα τιμαλφή από την δεύτερη κλοπή βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση