GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Π. Χαϊκάλης: «Άλλο ένα κομμάτι στο πάζλ της «άνεργης ανάπτυξης»

«Ακόμη μία μεγάλη ελληνική, ιστορική επιχείρηση στο χώρο της αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, προστέθηκε και επισήμως στην ατελείωτη λί...


«Ακόμη μία μεγάλη ελληνική, ιστορική επιχείρηση στο χώρο της αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, προστέθηκε και επισήμως στην ατελείωτη λίστα ελληνικών ομίλων που κλείνουν ο ένας μετά τον άλλον, αφήνοντας...
εκατοντάδες εργαζόμενους στον δρόμο.

Η οικονομική κρίση, η έλλειψη ρευστότητας και η συρρίκνωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών οδήγησαν σταδιακά έναν από τους κυρίαρχους παίκτες στον κλάδο των τροφίμων στο κλείσιμο, που σε όρους πραγματικής οικονομίας μεταφράζεται σε απελπισία, ματαίωση και αβεβαιότητα για σχεδόν 500 εργαζόμενους και τις οικογένειές τους.

Η κρίση δεν αγγίζει μόνο τους μικρομεσαίους αλλά και μεγάλα brand της αγοράς, ελληνικές εταιρείες που μέχρι πρότινος είχαν ηγετικό ρόλο στον κλάδο των εργασιών τους και έδιναν ψωμί σε εκατοντάδες οικογένειες.

Η καθημερινότητα αποδεικνύει δυστυχώς ότι αυτή η πολιτική που ακολουθεί η συγκυβέρνηση όχι μόνο είναι ψεύτικη και υποκριτική, αλλά αδιέξοδη και καταστροφική.

Χρειάζεται αλλαγή πλεύσης για να βγούμε από τον φαύλο κύκλο που μας έχουν οδηγήσει πριν να είναι πολύ αργά και πριν οι συνέπειες γίνουν μη αναστρέψιμες».

1 σχόλιο

  1. ΤΟ SUCCESS STORY ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΑΛΛΟΙ 500 ΑΝΕΡΓΟΙ ! ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 40% ... ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ, ΓΙΔΙΑ !
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση