GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στο Ν.Πετρίτσι

Στην άτυχη 52χρονη από το Ν.Πετρίτσι φέρεται ότι ανήκουν τα οστά και μέρος του κρανίου που βρέθηκαν μετά από... έρευνες που διεξήχθη...


Στην άτυχη 52χρονη από το Ν.Πετρίτσι φέρεται ότι ανήκουν τα οστά και μέρος του κρανίου που βρέθηκαν μετά από... έρευνες που διεξήχθησαν από νωρίς το πρωί από άνδρες της ΕΜΑΚ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών και τους εθελοντές διασώστες, στο όρος Μπέλες σε σημείο που τους υπέδειξε ο 62χρονος φερόμενος δράστης , όταν κατά τη χθεσινή του προανάκριση φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της 52χρονης συγχωριανής του.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, το μέρος του κρανίου και τα οστά που βρέθηκαν στην περιοχή Ράμνα σε υψόμετρο 700 μέτρων του όρους Μπέλες, μέσα σε βραχώδεις απόκρημνους γκρεμούς, φέρεται ότι ανήκουν στην άτυχη γυναίκα , ενώ αναμένεται και το πόρισμα της ταυτοποίησης DNA.

Την ίδια ώρα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών κρατείται ο 62χρονος φερόμενος δράστης που όπως ομολόγησε φαίνεται ότι οδηγήθηκε στην αποτρόπαια αυτή πράξη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την άτυχη γυναίκα.

Άγνωστο παραμένει αν η 52χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από την πτώση της στον απόκρημνο γκρεμνό του Μπέλες ή αν ήταν ήδη νεκρή, καθώς τα υπάρχοντα στοιχεία δεν διευκολύνουν την ιατροδικαστική εξέταση. Σύμφωνα πάντως με την μέχρι τώρα ομολογία του φερόμενου δράστη φέρεται πως η πτώση της στο απόκρημνο σημείο του βουνού επήλθε μετά από σπρώξιμο του δράστη.

Οι έρευνες των ανδρών της αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και των εθελοντών διασωστών που συμμετείχαν στον εντοπισμό του θύματος διήρκησαν περισσότερο από έντεκα ώρες, ενώ συμμετείχαν συνολικά 35 άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση