GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμος για τη «μάχη» στο Παρίσι ο Ολυμπιακός

Συντηρητικά και χωρίς να έχει διάθεση να παρατάξει επιθετικό σχήμα ο Μίτσελ, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική του ...


Συντηρητικά και χωρίς να έχει διάθεση να παρατάξει επιθετικό σχήμα ο Μίτσελ, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο ισπανός τεχνικός αφήνει στον πάγκο τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, και επιλέγει τον Χολέμπας για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, έχοντας ως μπακ τον Γκαετάν Μπονγκ.
Πιο συγκεκριμένα ο Μίτσελ, επιλέγει τον Ρομπέρτο στο τέρμα. Δεξιά θα είναι ο Σαλίνο, αριστερά ο Μπονγκ και οι Σιόβας και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας. Οι Σάμαρης και Μανιάτης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Φουστέρ.
Ο Κάμπελ, ντεμπουτάρει στο αρχικό σχήμα, στο Τσάμπιονς Λιγκ, παίζοντας δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και ο… «καυτός» Μήτρογλου στην επίθεση.
Η ενδεκάδα: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης, Σάμαρης, Φουστέρ, Κάμπελ, Χολέμπας, Μήτρογλου.
Η ενδεκάδα της Παρί: Σιρίγκου, Φαν Ντερ Βίλ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μότα, Βεράτι, Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι, Ιμπραϊμοβιτς.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση