GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα βάλει ράσα ο Πιτσούρκα αν αποκλειστεί η Ρουμανία

Έτοιμη έχει την εναλλακτική λύση σε περίπτωση αποκλεισμού της Ρουμανίας ο Βίκτορ Πιτσούρκα. Όπως τόνισε ο ίδιος, αν δεν περάσει στο ...


Έτοιμη έχει την εναλλακτική λύση σε περίπτωση αποκλεισμού της Ρουμανίας ο Βίκτορ Πιτσούρκα. Όπως τόνισε ο ίδιος, αν δεν περάσει στο Μουντιάλ θα κλειστεί σε μοναστήρι.
Ένα βήμα πιο κοντά στο Θεό αναμένεται να οδηγήσει η Εθνική Ελλάδας τον Βίκτορ Πιτσούρκα.
Ο τεχνικός της Ρουμανίας σε πρόσκληση που του έγινε να παρευρεθεί σε εκπομπή της πατρίδας του το επόμενο Σάββατο (23/11) απάντησε πως θα το κάνει μόνο αν η Ρουμανία έχει πάρει την πρόκριση για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014, στον επαναληπτικό αγώνα μπαράζ κόντρα στην Εθνική (19/11).
Διαφορετικά, τόνισε πως θα πρέπει να τον ξεχάσουν αφού έχει σκοπό να κλειστεί σε μοναστήρι για τρείς μήνες.
«Αν αποκλειστούμε ξεχάστε με για τρεις μήνες. Θα κλειστώ σε μοναστήρι», απάντησε στον δημοσιογράφο που τον προσκάλεσε στην εκπομπή του.
Δεδομένων των συνθηκών – η Εθνική ταξιδεύει έχοντας στις αποσκευές της το υπέρ της 3-1 και την ανεβασμένη ψυχολογία – ο Πιτσούρκα είναι πολύ πιθανό να χάσει την πρόκριση, αλλά να κερδίσει μία θέση στον παράδεισο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση