GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σερ: Η ντίβα της ποπ «πιο κοντά στην αλήθεια»

Στα 67 της χρόνια, η Σερ είναι μια ντίβα της ποπ χωρίς καμία ρυτίδα και με ενέργεια νέας γυναίκας. Η τραγουδίστρια με την κοντράλτο φωνή ...

Στα 67 της χρόνια, η Σερ είναι μια ντίβα της ποπ χωρίς καμία ρυτίδα και με ενέργεια νέας γυναίκας. Η τραγουδίστρια με την κοντράλτο φωνή χαρακτηρίστηκε «θεά της ποπ».
Ξεκίνησε την καριέρα της ως ντουέτο της folk rock με τον σύζυγό της Σόνυ, αλλά από όταν ξεκίνησε σόλο καριέρα εξελίχθηκε και σε άλλα μουσικά είδη.
Από τη δεκαετία του ’60 θεωρήθηκε πως με τη δουλειά της συνέβαλε στην αναβάθμιση του ρόλου των γυναικών στην βιομηχανία της μουσικής.

Πλέον, δηλώνει πως βρίσκεται πιο κοντά στην αλήθεια, όπως είναι ο τίτλος του πρόσφατου άλμπουμ που ηχογράφησε και κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

«Σας μιλάω ειλικρινά, ξεχάστηκα. Δεν το είχα στο μυαλό μου να πάω στο στούντιο για ηχογράφηση. Απλώς δεν μου πέρασε από το μυαλό. Δεν ήταν κάτι που με έκαιγε μέσα μου. Απλώς πίστευα πως το κοινό δεν θα ενδιαφερόταν πια. Εννοώ, πως δεν το σκεφτόμουν πραγματικά», είπε η Σερ.

Η Σερ έχει διαγράψει μακρά πορεία στα τσαρτς. Το τραγούδι της “Gypsies, Tramps and Thieves” ήταν το πρώτο στη σόλο καριέρα της με το οποίο μπήκε στο Billboard.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’90, οι ντισκοτέκ δονούνταν στο ρυθμό του “Believe”.
Το εμβληματικό κομμάτι της ποπ μουσικής ήταν η τελευταία μεγάλη επιτυχία της Σερ που μπήκε στο top 100 του Billboard.

Εν έτει 2013, μια μια καριέρα σχεδόν 50 χρόνων πίσω της η πολυβραβευμένη Σερ τραγουδά για τις γυναίκες το “Woman’s World”.

Η ηχογράφηση των 11 τίτλων του νέου της άλμπουμ κύλησε σαν νεράκι, όπως περιγράφει η ίδια:
«Ήμουν τρομοκρατημένη όπως πάντα. Μπήκα όμως μέσα και στάθηκα μπροστά στο μικρόφωνο και νομίζω πως 98 λεπτά αργότερα είχαμε τελειώσει. Είναι αλήθεια πως είμαι γρήγορη, αλλά αυτό ήταν πολύ γρήγορο ακόμα και για μένα.»

Μετά την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ, η Σερ έχει ήδη δώσει ραντεβού με το κοινό της.
Τον Μάρτιο ξεκινά η μεγάλη της περιοδεία με τίτλο “Dressed to Kill”.
Κανείς δεν μπορεί να πει αν θα είναι η τελευταία. Η προηγούμενη περιοδεία της την διετία 2002-2004 που αργότερα κυκλοφόρησε σε δίσκο ως “The Never Can Say Goodbye Tour” καταγράφηκε ως η πιο επιτυχημένη σόλο περιοδεία καλλιτέχνη, αποφέροντας 145 εκατομμύρια δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση