GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Πέταξε χρυσό στα σκουπίδια για να «μπει στο μάτι» της πρώην συζύγου του!

Αρνήθηκε να πληρώνει διατροφή 3.000 δολαρίων Φύλλο και φτερό κάνουν τους κάδους οι κάτοικοι του Κολοράντο για να βρουν το... «λαχείο» ...

Αρνήθηκε να πληρώνει διατροφή 3.000 δολαρίων
Φύλλο και φτερό κάνουν τους κάδους οι κάτοικοι του Κολοράντο για να βρουν το... «λαχείο»

Η εκδίκηση μπορεί να είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αλλά είναι και ένα πιάτο που αξίζει περισσότερο και από χρυσό!

Ήταν τόσο εκνευρισμένος με την πρώην σύζυγό του ένας άντρας στο Κολοράντο των ΗΠΑ που πέταξε στα σκουπίδια χρυσό, αξίας 500.000 δολαρίων, για να την εκνευρίσει!

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Colorado Springs Gazette, ο 52χρονος Earl Ray Jones δε μπορούσε να «χωνέψει» πως η γυναίκα του τον χώρισε και αποφάσισε να πετάξει στα σκουπίδια τις ράβδους χρυσού, οι οποίες αποτελούσαν την περιουσία από κόπους μιας ζωής του ζευγαριού.

Αφορμή για την πράξη του ήταν η απόφαση του δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία ο 52χρονος πρέπει να πληρώνει διατροφή 3.000 δολαρίων κάθε μήνα, στην γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος 25 χρόνια.

Οι κάτοικοι του Κολοράντο κάνουν φύλλο και φτερό τους κάδους των σκουπιδιών από τη στιγμή που η υπόθεση έγινε γνωστή, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο τον Jones πέταξε τον χρυσό σε κάδους σκουπιδιών στο μοτέλ όπου διέμενε προσωρινά.

«Είναι ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που έχω δει στη ζωή μου», είπε ο δικηγόρος της πρώην συζύγου, προσθέτoντας με νόημα: «Όπως λέμε οι δικηγόροι, οι άνθρωποι όταν παίρνουν διαζύγιο, εισέρχονται σε μια κατάσταση προσωρινής παραφροσύνης. Αλλά σε κλίμακα από 1 έως 10, αυτό είναι σίγουρα στο 10».

Αυτή τη στιγμή ο 52χρονος βρίσκεται στη φυλακή, καθώς κατηγορείται για επίθεση, σε μια εντελώς διαφορετική υπόθεση.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση