GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μπαίνει» και ο Μαρινάκης

«Ταύρος» ο Νίκος Μαρινάκης! Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την σοβαρή περιπέτειά του στο ματς με τ...


«Ταύρος» ο Νίκος Μαρινάκης! Ο νεαρός μπακ του Παναθηναϊκού πριν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την σοβαρή περιπέτειά του στο ματς με τον Άρη, είναι έτοιμος να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς.
Την Παρασκευή έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, αλλά είναι απολύτως καλά (όπως έδειξε και η μαγνητική που έβγαλε) και από το Σάββατο θα συμμετέχει στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.
Θεραπεία ακολούθησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, που έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός για δέκα μέρες. Πάντως ούτως ή άλλως ήταν εκτός πλάνων για το ματς της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω της αποβολής του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από το «Απήλιον» εξακολουθούν να απουσιάζουν οι διεθνείς (Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ρισβάνης, Καρέλης, Πράνιτς και Σίλντενφελντ), που θα επιστρέψουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.
Οι «πράσινοι» θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου και την Κυριακή θα έχουν ρεπό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση