GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπήκαν στην εκκλησία και άρχισαν να αφαιρούν αντικείμενα

Άλλο ένα κρούσμα κλοπής σε εκκλησία του Ηρακλείου έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα περιστατικά των οποίων...


Άλλο ένα κρούσμα κλοπής σε εκκλησία του Ηρακλείου έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα περιστατικά των οποίων...

οι πρωταγωνιστές εισέρχονται στου Ιερούς Ναούς και αφαιρούν εκκλησιαστικά αντικείμενα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις προκαλούν μεγάλες καταστροφές.

Η νέα υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας αφορά στον ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος στη Λοφούπολη Ηρακλείου. Σύμφωνα με την καταγγελία του εφημέριου του Ναού, η οποία έγινε το βράδυ το Σαββάτου, άγνωστοι, εισήλθαν στην εκκλησία και αφαίρεσαν το Άγιο Δισκοπότηρο και άλλα αντικείμενα που ήταν χρήσιμα για την τέλεση της Λειτουργίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξαν ζημιές τόσο στον εξωτερικό όσο και τον εσωτερικό χώρο του Ναού.

Όπως κατήγγειλε ο εφημέριος του ιερού Ναού, το περιστατικό έγινε το διάστημα από 17 μέχρι 23 Νοεμβρίου 2013.

Τα απανωτά περιστατικά κλοπής ιερών Ναών έχουν προκαλέσει την οργή αλλά και την ανησυχία τόσο των ιερέων όσο και των κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλές εκκλησίες της ενδοχώρας του Ηρακλείου, τα μέτρα ασφαλείας για να μην υπάρξει και νέο κρούσμα αναμένεται να γίνουν αυστηρότερα με την ανησυχία των ιερέων αλλά και των κατοίκων να μεγαλώνει.
prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση