GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρές καταιγίδες φέρνει η εξασθενημένη Κλεοπάτρα

Εξασθενημένος μεν, αλλά έφτασε στην Ελλάδα και πλήττει ήδη με ισχυρές βροχές πολλές περιοχές της χώρας ο κυκλώνας Κλεοπάτρα που σάρωσε τη...

Εξασθενημένος μεν, αλλά έφτασε στην Ελλάδα και πλήττει ήδη με ισχυρές βροχές πολλές περιοχές της χώρας ο κυκλώνας Κλεοπάτρα που σάρωσε τη Σαρδηνία. Κυκλοφοριακό χάος προκάλεσε στο Λεκανοπέδιο της Αττικής η πρωινή νεροποντή.

Η συσσώρευση υδάτων έκλεισε την Πειραιώς από Πέτρου Ράλλη έως Χαμοστέρνας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και την υπόγεια γέφυρα της Συγγρού στο Δέλτα Φαλήρου στο ρεύμα προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία στους παραπάνω δρόμους αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 9 το πρωί και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο η κίνηση ομαλοποιήθηκε μετά τις 11.30.

Παράλληλα, γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων στη Λ.Μαρκοπούλου, στο ύψος της Πυροσβεστικής.

Αποκαταστάθηκε επίσης και η κυκλοφορία στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, όπου διεξαγόταν εκ περιτροπής λόγω κατολίσθησης, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το βράδυ με ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Για αύριο Πέμπτη τα έντονα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις παραπάνω περιοχές και σταδιακά θα επεκταθούν στην Πελοπόννησο και από το μεσημέρι στην ανατολική Στερεά, Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν τη Θράκη.

Στην Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης έως και τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Στην Παρασκευή τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Link: ethnos.gr

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση