GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Λιποθύμησαν μαθήτριες μετά την επίσκεψη σε μουσείο

Αναστάτωση προκάλεσαν στην πόλη των Ιωαννίνων τα αλλεπάλληλα λιποθυμικά επεισόδια σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου, μετά την... επιστροφή τ...

Αναστάτωση προκάλεσαν στην πόλη των Ιωαννίνων τα αλλεπάλληλα λιποθυμικά επεισόδια σε τρεις μαθήτριες γυμνασίου, μετά την... επιστροφή τους στο σχολείο από το Αρχαιολογικό μουσείο όπου είχαν πάει για ξενάγηση.

Όπως δήλωσαν στους γιατρούς του νοσοκομείου Χατζηκώστα, ένιωσαν δυσφορία εξαιτίας αναθυμιάσεων που προκλήθηκαν από τα υλικά εργασιών οι οποίες γίνονταν στο μουσείο.

Τα παιδιά της πρώτης Γυμνασίου επέστρεφαν πεζή στο σχολείο τους από την εκπαιδευτική επίσκεψη, όταν μία μαθήτρια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και αμέσως άλλες δυο παρουσίασαν ανάλογα συμπτώματα.

Αμέσως κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που τις μετέφεραν στο νοσοκομείο, ενώ οι καθηγητές ενημέρωσαν τους γονείς τους που έσπευσαν στο πλευρό των τριών κοριτσιών.

Από τις εξετάσεις και τον εργαστηριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν οι τρεις μαθήτριες δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα, ωστόσο παρέμειναν προληπτικά για 24ωρη νοσηλεία.

Στους γιατρούς απέδωσαν την αδιαθεσία τους σε έντονες οσμές από χρώματα και κόλλα που αναδύονταν από το χώρο του μουσείου, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώνει ότι γίνονταν εργασίες που θα δικαιολογούσαν τέτοια δυσοσμία.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση