GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζέτα Μακρυπούλια: Πιο ... Μέριλιν δεν γίνεται!

Η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια ενσάρκωσε τον ρόλο της sexy μουσικού στο μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό», που έκανε πρεμιέρα το περασμέν...

Η γλυκιά Ζέτα Μακρυπούλια ενσάρκωσε τον ρόλο της sexy μουσικού στο μιούζικαλ «Μερικοί το προτιμούν καυτό», που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο στο Παλλάς.

Στην παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έκανε εμφανίσεις αλά Μέριλιν Μονρόε, με κλασικό ξανθό καρέ και εντυπωσιακά κοστούμια. Με το μαύρο φόρεμα και το... γιουκαλίλι της ανά χείρας η Ζέτα τραγουδάει ενώ χορεύει ντυμένη ανάλαφρα, κυρίως με κορμάκια (πότε μαύρο, πότε ροζ), σκανδαλίζοντας εκτός από τον Θοδωρή Αθερίδη, και τον Κώστα Βουτσά με το... κότερο του!

Μάλιστα, στο φινάλε η ξανθιά ηθοποιός είναι... πιο Μέριλιν από ποτέ, με δημιουργία που θυμίζει το θρυλικό φόρεμα που φόρεσε η σταρ του Χόλιγουντ στην ταινία «Επτά χρόνια φαγούρα». Το «παρών» στο Παλλάς έδωσε όλος ο θίασος από τα «Βαφτίσια», στα οποία πρωταγωνίστησε η Ζέτα: Νίκος Μουτσινάς, Θανάσης Αλευράς, Αθηνά Οικονομάκου, Τζένη Διαγούπη βρέθηκαν στην πλατεία του θεάτρου, όπως και η πολύ καλή φίλη της ηθοποιού, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Οι ... ανδρικοί ρόλοι

Το styling είχε την τιμητική του στους ανδρικούς χαρακτήρες και κυρίως σ' εκείνους του Θοδωρή Αθερίδη και του Γιάννη Ζουγανέλη.

Μάλιστα, ο δεύτερος κάνει εξαιρετικά προσεγμένες εμφανίσεις που θα τις ζήλευε ακόμη και η πιο... κοκέτα της δεκαετίας του '50. Πότε... νεγκλιζέ, πότε με μαγιό ή μαύρη κοκτέιλ τουαλέτα, ο μουσικός και ηθοποιός εντυπωσίασε το κοινό, που δεν τον χόρταινε επί σκηνής. Ομοίως και ο Θοδωρής Αθερίδης «έκλεψε» τις εντυπώσεις με τα παστέλ... ταγέρ του!

Θυμίζουμε ότι οι δύο πρωταγωνιστές «αναγκάζονται» να ντυθούν γυναίκες και να κρυφτούν σε ένα μουσικό συγκρότημα για να γλιτώσουν από τη μαφία (αρχηγός είναι ο Λευτέρης Ελευθερίου, που τους κυνηγάει γιατί ήταν αυτόπτες μάρτυρες σε ένα έγκλημα).

Τα ξεκαρδιστικά περιστατικά υπερτονίζονται ακόμη περισσότερο από τα κοστούμια, δημιουργώντας πανδαιμόνιο στο κοινό! Επίσης, ο Κώστας Βουτσάς -ως... κοτεράτος- δεν θα μπορούσε να μην έχει την ανάλογη εμφάνιση, με navy blazer και ασορτί καπέλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση