GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: Απόφαση - σταθμός για άνεργη δανειολήπτρια - Της διέγραψαν όλο το χρέος!

Πρόκειται για νεαρή άγαμη μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά , που από το 2009 ζει τον εφιάλτη της ανεργίας ... Μια πραγματικά ριζοσπαστική απ...

Πρόκειται για νεαρή άγαμη μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά, που από το 2009 ζει τον εφιάλτη της ανεργίας...

Μια πραγματικά ριζοσπαστική απόφαση υπέρ υπερχρεωμένης άνεργης δανειολήπριας έλαβε το Ειρηνοδικείο Χανίων που όρισε μηδενική καταβολή, δηλαδή οριστική διαγραφή χρέους ύψους 30.000 ευρώ.

Στην απόφαση γίνεται λόγος για "πραγματική αδυναμία καταβολής και ελαχίστων ακόμη χρηματικών ποσών", καθώς πρόκειται για νεαρή άγαμη μητέρα με τρία ανήλικα παιδιά, με χρονια ανεργία, από το 2009, χωρίς κανένα περιουσιακό στοιχείο ενώ μοναδικό της εισόδημα, είναι το επίδομα κοινωνικής πρόνοιας των 264 ευρώ που λαμβάνει ανά δίμηνο από το Δήμο Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η νεαρή γυναίκα φιλοξενείται στο σπίτι των ηλικιωμένων γονιών της ενώ για την κάλυψη των βιοτικών της αναγκών τόσο της ίδιας όσο και των παιδιών της, έχει καταφύγει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.

Για την ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, η οποία συνέδραμε την δανειολήπτρια εξωδικαστικά, αλλά και δικαστικά επί δύο φορές, με την συνεργαζόμενη με αυτήν δικηγόρο των Χανίων, η απόφαση αυτή θεωρείται φανερά δικαίωση καθώς η υπόθεση της δανειολήπτριας είχε κριθεί και σε πρώτο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε επανεξέταση και τώρα δεύτερο δικαστήριο "μηδενικές καταβολές".

Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση