GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωταγωνιστής σε ροζ ταινία ο δήμαρχος του Τορόντο;

Μόλις δημοσιοποιήθηκαν λεπτομέρειες για την άστατη ζωή του, ο δήμαρχος του Τορόντο έγινε σταρ! Και μπορεί να του αφαιρέθηκαν οι αρμο...


Μόλις δημοσιοποιήθηκαν λεπτομέρειες για την άστατη ζωή του, ο δήμαρχος του Τορόντο έγινε σταρ! Και μπορεί να του αφαιρέθηκαν οι αρμοδιότητές του, αλλά ο τίτλος του δημάρχου παραμένει εν ισχύι. Τώρα οι εταιρείες παραγωγής ταινιών ενηλίκων σφάζονται στην ποδιά του για να τον κάνουν πρωταγωνιστή! Έτσι από σταρ δήμαρχος να γίνει… πορνοστάρ! Τουλάχιστον δύο εταιρείες διεκδικούν τον Rob Ford, που μπορεί να μην έχει την… κοψιά του θεού του σεξ αλλά σίγουρα οι εμπειρίες και ο τρόπος ζωής του τον κάνουν ιδανικό πρωταγωνιστή σε ταινίες ΧΧΧ.
Ήδη η Vivid Entertainment έκανε προσφορά στον Ford να πρωταγωνιστήσει στο δικό του sex video. Μάλιστα, η σταρ της εταιρείας Brandy Aniston αποκαλύπτει ότι αυτή είχε την ιδέα και θέλει πολύ να συμπρωταγωνιστήσει με τον δήμαρχο γιατί πιστεύει ότι "είναι γλυκούλης, σαν ένας μεγάλος αρκουδάκος!".
Από την άλλη, βέβαια, ήδη έχουν αναρτηθεί σε ανάλογα site παρωδίες, όπου σωσίες του πρωταγωνιστούν σε ροζ ταινίες με έμπνευση τον άτακτο δήμαρχο. Το woodrocket.com προβάλλει ταινία ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστές τους πορνοστάρ Peter O”Toole και Gaia… Κι αν ο Ford ανησυχεί για τις σκηνές sex, ήδη του έχουν βρει ντουμπλέρ!
ΠΗΓΗ: ΤΜΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση