GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κίνδυνος θάνατος; Οι διακοσμητικοί μαγνήτες στα ψυγεία...

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μ...

Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σεψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα.

Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τρόφιμα από τους μαγνήτες είχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό, τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλικιακή συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λογω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή. Αλλά είναι θανατηφόροι. Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμέσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Πηγή: inewsgr

3 σχόλια

  1. Εδω θα βρειτε την προστασια απο τους μαγνητες:

    http://xhamster.com/movies/1200121/sexy_ass_milf_masturbates_and_orgasms.html

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι αλλη βλακεία θα ακούσω...
    Τι σχέση εχουν οι μόνιμοι μαγνήτες με τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, και την κατανάλωση ενέργειας ειδικά οταν είναι τοποθετημένοι εξωτερικά του ψυγείου το οποίο μοιάζει πολύ με κλωβό Φαραντέι και άρα τα τρόφιμα είναι σχεδόν απομονωμένα απο το περιβάλλον ωρέ?
    Οι μαγνήτες δεν ακτινοβολούν σωματίδια όπως τα υπερουράνια στοιχεία ούτε μεταφέρουν ενέργεια στα ζωντανά κύτταρα για να τα σκοτώσουν όπως τα μικροκύματα.
    Δηλαδή όταν κάνουμε μαγνητική τομογραφία με 3 και 4 Τέσλα έπρεπε να πεθαίνουμε ακαριαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχεις και πολύ άδικο με την έννοια ότι το μαγνητικό πεδίο τους είναι απειροελάχιστο φίλε.
    Το καθημερινό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του εσωτερικού χώρου των σπιτιών είναι πολύ μεγαλύτερο.
    Για τους φούρνους μικροκυμάτων που είναι αρκετά επικίνδυνοι δε μιλάει κανένας.
    Για το ότι τρώμε στα εστιατόρια φαγητά της «ώρας» περασμένα από ακτινοβολία δε μιλάει κανένας.
    Για το ότι δουλεύουν άνθρωποι ανυποψίαστοι για ώρες ακουμπημένοι σχεδόν σε δαύτους δε μιλάει κανένας τα διακοσμητικά των ψυγείων τους μάραναν!
    Να είναι καλά οι βιομηχανίες κατασκευής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση