GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικοί με πλαστές πινακίδες στα αυτοκίνητά τους

Ένας υπαστυνόμος συνελήφθη, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών. Με απόφαση του αρχηγείου της Ελλη...

Ένας υπαστυνόμος συνελήφθη, με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών. Με απόφαση

του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ διενεργείται και ένορκη διοικητική εξέταση.

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία για χρήση πλαστών πινακίδων στα οχήματά τους για να αποφεύγουν την πληρωμή τελών κυκλοφορίας και φόρου πολυτελείας, η διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε έρευνες για έναν 48χρονο αστυνόμο και έναν 47χρονο υπαστυνόμο, που υπηρετούν στη ΓΑΔΑ. Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του υπαστυνόμου το μεσημέρι της Τρίτης διαπιστώθηκε ότι έφερε πλαστές πινακίδες,τις οποίες και κατάσχεσαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι είχε κάνει δήλωση ακινησίας του οχήματος παραδίδοντας στην αρμόδια ΔΟΥ τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας το 2012. Στο γραφείο του υπαστυνόμου βρέθηκαν επίσης πλαστά ένσημα και σύμφωνα με την αστυνομία ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση των ενσήμων στην υπηρεσία του.

Πλαστές πινακίδες έφερε και το αυτοκίνητο ενός Αστυνόμου ενώ οι έρευνες οδήγησαν στο τυπογραφείο ενός 49χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση