GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιορτή με καστανολιχουδιές στα γραφικά Άνω Δολιανα...

Την τιμητική του έχει το κάστανο, αφού ο Νοέμβριος είναι η εποχή του! Για 12η χρονιά λοιπόν πραγματοποιήθηκε η γιορτή του κάστανου...


Την τιμητική του έχει το κάστανο, αφού ο Νοέμβριος είναι η εποχή του!
Για 12η χρονιά λοιπόν πραγματοποιήθηκε η γιορτή του κάστανου στα Άνω Δολιανά...

παρουσία αρκετού κόσμου από τις γύρω περιοχές και σίγουρα με υψηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με την περσινή χρονιά.
Φέτος ο πολιτιστικός σύλλογος πρόσφερε 20 εδέσματα στον κόσμο που επισκέφτηκε το χωριό, από γλυκά και φαγητά φτιαγμένα με κάστανο.

Το κάστανο είναι το προϊόν της περιοχής, ένα προϊόν που καλλιεργείτε από πολλούς παραγωγούς, μιας και πλησιάζοντας στο χωριό θα παρατηρήσει κανείς ότι από τη διαδρομή ακόμα οι καστανιές είναι πολλές.
Με μουσική, τσίπουρο και κάστανο λοιπόν όσοι βρέθηκαν στα Άνω Δολιανά απόλαυσαν τη βόλτα τους.
Η κάμερα του kalimera-arkadia.gr βρέθηκε στα γραφικά σοκάκια του χωριού και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από τη γιορτή. Στο βίντεο μιλά και η γραμματέας του συλλόγου.

3 σχόλια

  1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΙΗΣΟΥΙΤΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ
    ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗ.ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΝΟ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟΣΤΑΘΜΟ ΣΟΥ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΨΕΥΤΗΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΑΥΡΑ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΞΥΝΟΜΟΥΡΗ .ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ΓΟΠΕΣ ΤΣΙΓΑΡΟΥ. ΟΥΣΤ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DEIXNETE ΓΛΟΥΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΨΑΘΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΤΑΙ. ΑΣ ΛΕΕΙ Η ΤΣΙΤΑ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΨΕΥΤΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΑ ΓΚΑΒΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΑ ΘΑ ΤΣΕΠΩΣΕΙ.ΔΩΣΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ.ΑΣΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ ΤΟ ΞΕΥΤΙΛΗΣΑΝ. ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΥΤΕΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΟΣΟ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΟΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΓΚΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΜΟΥΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΕΦΑΛΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TO KASTANO KATANTHSE EΙΔΟΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση