GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σαββίδης στο ντέρμπι

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να δώσει το παρών στο "Καραϊσκάκη" στην αναμέτρηση του "Δικεφάλου" του Βορρά με το...

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να δώσει το παρών στο "Καραϊσκάκη" στην αναμέτρηση του "Δικεφάλου" του Βορρά με τον Ολυμπιακό (10/11). Ποια μέτρα ασφαλείας θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ στη σύσκεψη της Δευτέρας (4/11).

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν αρχίσει ήδη την... προετοιμασία για το ντέρμπι κόντρα με τον Ολυμπιακό, καθώς θέλουν να διασφαλίσουν την ομαλή παρουσία της ομάδας, αλλά και των συνοδών στο γήπεδο των "ερυθρολεύκων"

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του, στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα (4/11) για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι, θα ζητήσει τα πιο αυστηρά που μπορούν να παρθούν. Ενώ, ακόμα θα ζητήσει το μέγιστο αριθμό ατόμων που θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση.

Παρών και ο Ιβάν

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει προγραμματίσει να βρεθεί στο "Καραϊσκάκη" και να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας του, όπως έκανε και την περασμένη σεζόν. Ο Σαββίδης θέλει να σταθεί στο πλευρό των παικτών σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πιο ομάδα θα πάρει τα ηνία και θα βρεθεί στην κορυφή του πρωταθλήματος.

www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση