GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πιερία: Τραπεζικός με ισόβια στην «πλάτη» κυκλοφορούσε ελεύθερος

Στην Κατερίνη εντοπίστηκαν τα ίχνη ενός πρώην διευθυντικού στελέχους τράπεζας που είχε αποφύγει να τιμήσει δια της παρουσίας του το…...


Στην Κατερίνη εντοπίστηκαν τα ίχνη ενός πρώην διευθυντικού στελέχους τράπεζας που είχε αποφύγει να τιμήσει δια της παρουσίας του το… εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, όταν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για υπεξαίρεση και πλαστογραφία!
Στη δίκη του δεν έδωσε το παρών και θεωρήθηκε φυγόποινος, με αποτέλεσμα να καταζητείται παντού. Τελικά, τον εντόπισαν οι άνδρες της Ασφαλείας στην πόλη της Πιερίας και του φόρεσαν χειροπέδες, με τις οποίες παραπάμεφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για να γίνει εκτελεστή η καταδικαστική απόφαση.
Ο 51χρονος πρώην τραπεζικός καταδικάστηκε για κατ’ εξακολούθηση υπηρεσιακή υπεξαίρεση ανώτερη των 150.000 ευρώ με ιδιαίτερα τεχνάσματα και για πλαστογραφία με χρήση κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια με σκοπό όφελος ανώτερο των 150.000 ευρώ. Τα αδικήματα αυτά φέρεται να διέπραξε από το 1998 ως το 2007, όταν εργαζόταν σε τράπεζα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση