GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς Πετρόπουλο στην Κρήτη

Ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα δούμε τον Αντώνη Πετρόπουλο να αγωνίζεται με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Για ακόμα μια φορά το τ...


Ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα δούμε τον Αντώνη Πετρόπουλο να αγωνίζεται με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. Για ακόμα μια φορά το τελευταίο διάστημα, ο έλληνας φορ έμεινε εκτός αποστολής, διότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.
Στα θετικά πάντως για τον Μπάμπη Τεννέ ενόψει του παιχνιδιού με τον Πλατανιά, στα Χανιά είναι η επιστροφή των Τζόρβα και Μπάρκογλου που είχαν απουσιάσει στο περασμένο παιχνίδι.
Αναλυτικά η αποστολή: Τζόρβα, Γουμάγια, Βέρτζο, Χατζηζήση, Παντελιάδη, Αργυρόπουλο, Διαμάντη, Άλβαρεζ, Δεληζήση, Τσεμπερίδη, Κόρμπο, Καμαρά, Γκουέλα, Μπλάζεκ, Μπάρκογλου, Τσιλιγκίρη, Μίνγκα και Φαρινόλα.
Υπενθυμίζεται πως οι δύο ομάδες… γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς την φετινή σεζόν έχουν ήδη αγωνιστεί μεταξύ τους δύο φορές, για το Κύπελλο, όπου στην Ριζούπολη η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε επικρατήσει 2-1, ενώ στο Μάλεμε το ματς είχε έρθει ισόπαλο (1-1).
* Από έλεγχο ντόπινγκ του ΕΣΚΑΝ πέρασαν το μεσημέρι της Πέμπτης έξι παίκτες του Απόλλωνα. Πρόκειται για τους Αργυρόπουλο, Γουμάγια, Μπλάζεκ, Κανακούδη, Τσιλιγκίρη και Φαρινόλα.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση