GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουσική με φόντο την τέχνη στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη

Μία ξεχωριστή συναυλία μουσικής δωματίου είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη στην ...


Μία ξεχωριστή συναυλία μουσικής δωματίου είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Πινακοθήκη Κουβουτσάκη στην Κηφισιά.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με το κονσέρτο για μαντολίνο και έγχορδα του J.N.Ηummel με σολίστ το Γιώργο Γουμενάκη, απόφοιτο του CONSERVATORIO «G.Verdi» του Μιλάνου και ιδρυτή της επανασυσταθείσας Αθηναϊκής Μαντολινάτας «Ν. Λάβδας».

Στη συνέχεια, οι επισκέπτες άκουσαν το κονσέρτο για βιολί και έγχορδα σε σολ ελάσσονα του J.S.Bach με σολίστ τον Απόλλωνα Γραμματικόπουλο, Α’ κορυφαίο βιολονίστα της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την όμορφη μελωδία για μαντολίνο και έγχορδα του J.Barry «The girl with the sun in her hair».

Στη συναυλία παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς» στο πλαίσιο του «Φόρουμ για την Κηφισιά».

Link: tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση