GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σερβία: Οικονομική ενίσχυση σε όσους απολύονται

Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση της Σερβίας θα στηρίξει σε ένα μεταβατικό στάδιο εκείνους που θα απολυθούν από τις εταιρείες σε καθεσ...


Τη διαβεβαίωση ότι η κυβέρνηση της Σερβίας θα στηρίξει σε ένα μεταβατικό στάδιο εκείνους που θα απολυθούν από τις εταιρείες σε καθεστώς αναδιάρθρωσης, έδωσε ο υπουργός Οικονομίας της χώρας Σάσα Ραντούλοβιτς, διευκρινίζοντας ότι για το σκοπό αυτό έχουν δεσμευθεί σημαντικά κονδύλια από τον προϋπολογισμό του 2014.
"Οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να υποστούν τις συνέπειες της ανεύθυνης στάσης της κυβέρνησης στη συλλογή των φόρων και η λογική αυτή εφαρμόζεται και στους νέους νόμους περί πτωχεύσεων και ιδιωτικοποιήσεων" δήλωσε ο κ. Ραντούλοβιτς, στο περιθώριο της παρουσίασης της "Λευκής Βίβλου 2013" από το Συμβούλιο Ξένων Επενδυτών.
Ο υπουργός δεν διευκρίνισε το ακριβές ύψος των κονδυλίων που προβλέπονται στον προϋπολογισμό, ούτε και τον αριθμό των εργαζομένων στους οποίους θα κατανεμηθεί το κεφάλαιο αυτό. "Θα υπάρξουν αρκετά χρήματα για όλους εκείνους που θα απολυθούν μετά τις επώδυνες, αλλά απαραίτητες περικοπές, που η κυβέρνηση πρέπει να πραγματοποιήσει" είπε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. Η δολοφονία των 2 νέων στην Αθήνα αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Αν δεν βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι, όπως στη περίπτωση της Νίκαιας, τότε η κυβέρνηση θα έχει υποστεί ένα βαρύτατο πλήγμα και θα έχει ηρωοποιήσει, ακόμα μια φορά, την Χ.Α. Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θα θεωρήσει ηθικούς υπαίτιους για τις σημερινές δολοφονίες την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, γιατί στοχοποίησε όλα τα μέλη της Χ.Α, χαρακτηρίζοντάς την συλλήβφην "εγκληματική οργάνωση".
    Μέσα στο κλίμα φορομπηχτικής πολιτικής με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, οι σημερινές στυγνές δολοφονίες θα ανεβάσουν στα ύψη την εκλογική απήχηση της Χ.Α, γιατί θα φανεί ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ο κοριός της ΕΥΠ και η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν βρουν τους ενόχους, όπως δεν τους έχουν βρει στη περίπτωση της Μαρφίν, τότε η Χ.Α θα πιάσει στις ευρωεκλογές ποσοστά άνω του 25% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση