GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναθηναϊκός: Βέβαιος για την αγορά της ΠΑΕ ο Δ.Γιαννακόπουλος

Αμεσες θα είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να πάρει στα χέρια τ...


Αμεσες θα είναι οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να πάρει στα χέρια του την ΠΑΕ μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.
Από το απόγευμα του Σαββάτου, είναι γεγονός, ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται επί ποδός. Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, να πάρει στην κατοχή του και το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ «έσκασε σαν βόμβα» στις τάξεις του κόσμου των «πρασίνων» και όχι μόνο.

Στο σύνολό του ο σημερινός αθλητικός Τύπος αναφέρεται στο θέμα με δηλώσεις του κορυφαίου παράγοντα του «τριφυλλιού» και για το τι «μέλλει γενέσθαι». Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έως το τέλος Δεκεμβρίου τα πάντα θα έχουν τελειώσει και οι μετοχές της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» θα έχουν περάσει στα χέρια του. Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι η εμπλοκή του στα κοινά του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν θα επηρεάσει καθόλου το τμήμα μπάσκετ, το οποίο θα εξακολουθήσει να «υπηρετεί» και να χρηματοδοτεί όπως τώρα.

«Η υπόθεση θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου», τονίζει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και προσθέτει: «Όλα θα πάρουν το δρόμο τους τον επόμενο μήνα. Θα καταθέσω την πρότασή μου για την ΠΑΕ η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κ. Αλαφούζο», ενώ ξεκαθαρίζει πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα να απεμπλακώ ποτέ από το μπάσκετ». Επισημαίνει ότι στην ΠΑΕ θα «μπουν πολλά εκατομμύρια ευρώ», ενώ στην εφημερίδα των συμφερόντων του κάνει λόγο για «συμπαίκτη κολοσσό από το εξωτερικό που θα επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ».
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση