GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες κυρώσεις θα επιβληθούν στο Ιράν αν δεν τηρήσει τους όρους της συμφωνίας

Η αμερικανική Γερουσία είναι πιθανόν να εξετάσει την ψήφιση νομοσχεδίου που θα απειλεί με την επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος...

Η αμερικανική Γερουσία είναι πιθανόν να εξετάσει την ψήφιση νομοσχεδίου που θα απειλεί με την επιβολή νέων κυρώσεων εις βάρος του Ιράν αν δεν τηρήσει τους όρους της προσωρινής συμφωνίας για το πυρηνικό του πρόγραμμα, αλλά επίσης θα δίνει στην Τεχεράνη διορία έξι μηνών προτού τεθούν σε ισχύ οι όποιες κυρώσεις, δήλωσε σήμερα γερουσιαστής των Δημοκρατικών.

Ο γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Σώματος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι το επικείμενο νομοσχέδιο θα “δίνει διορία έξι μηνών για την επίτευξη τελικής συμφωνίας προτού επιβληθούν νέες κυρώσεις στο Ιράν”.

Αλλά ο Μενέντεζ είπε ότι το νομοσχέδιο θα καθιστά σαφές ότι οι κυρώσεις θα επιβληθούν αν οι συνομιλίες αποτύχουν ή αν το Ιράν δεν εφαρμόσει ή αθετήσει την προσωρινή συμφωνία.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση