GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διέφυγε τον κίνδυνο ο οπαδός του ΠΑΟΚ

Σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται πλέον οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διά...

Σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται πλέον οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

Ο 35χρονος Ιορδάνης είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε στο κενό από τα κιγκλιδώματα του γηπέδου της Κομοτηνής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και παρέμεινε αρκετές ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ανακοίνωση του συνδέσμου φίλων της ομάδας στην πόλη, ο οπαδός διέφυγε του κινδύνου για τη ζωή του και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η κατάσταση του αδερφού μας Ιορδάνη βρίσκεται σε πολύ καλή πορεία. Με την βοήθεια του Θεού και του νοσοκομειακού προσωπικού, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και εξήλθε της εντατικής μονάδας. Το μόνο που απομένει είναι να ολοκληρωθεί η θεραπεία του, ευελπιστώντας να πάνε όλα καλά και να βρεθεί επιτέλους στο πλευρό μας αλλά και στον ΠΑΟΚ που όλοι μας αγαπάμε».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση