GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΟΚΑΝΑ έμεινε χωρίς πρόεδρο λόγω… Ζέττας Μακρή – Τί θα κάνει η ΝΔ;

Στο κλίμα πλήρους έλλειψης συνεννόησής της με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέτα Μακρή οφείλεται – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ...

Στο κλίμα πλήρους έλλειψης συνεννόησής της με την Υφυπουργό Υγείας κ. Ζέτα Μακρή οφείλεται – σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του i-typos – η παραίτηση της Καθηγήτριας τηςψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Μένης Μαλιώρη από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του ΟΚΑΝΑ.

Η Αχαιά γιατρός, όσο κι αν επιστράτευσε τις επιστημονικές της γνώσεις, δεν κατάφερε να συνεννοηθεί με την Βολιώτισσα βουλευτή της ΝΔ, η οποία φαίνεται ότι έφερε βαρέως το γεγονός ότι ήταν υποχρεωμένη να συνεργάζεται με μη νεοδημοκράτη διοικητή οργανισμού.

Σύμφωνα με όσα μπορέσαμε να πληροφορηθούμε, από την ημέρα που πήγε στην Αριστοτέλους, η κ. Μακρή έκανε ό,τι … χειρότερο μπορούσε για να απαλλαγεί από την πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, παρά τις εκκλήσεις του Υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη για αυτοσυγκράτηση και ρεαλισμό.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνιζε χαρακτηριστικά :

« Μια ομάδα είμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για τσακωμούς χωρίς ουσία. Εδώ ο Σαμαράς κάθεται στο ίδιο τραπέζι με το Βενιζέλο κάθε δεύτερη μέρα, κι εμείς κοιτάζουμε ποιοι είναι δεξιοί και ποιοι Πασόκοι;».
zetamakri
Τελικά, η κ. Μαλιώρη, που ας σημειωθεί έχει συνεργαστεί με πάνω από δέκα υπουργούς και υφυπουργούς, δεν άντεξε την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί και τα βρόντηξε, μη αποδεχόμενη την παράκληση του Υπουργού να παραμείνει, για να μπορέσει η κυβέρνηση να αξιοποιήσει περεταίρω τη μεγάλη της επάρκεια και εμπειρία από την πολύχρονη παρουσία της στην ηγεσία του ΟΚΑΝΑ.

Η επιλογή του νέου Προέδρου του οργανισμού, είναι βέβαιο ότι θα γίνει στο ανώτατο επίπεδο από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, οι οποίοι ήταν ενήμεροι για τα συμβαίνοντα και πλέον αναμένουν την πρώτη ευκαιρία για να ευχαριστήσουν την κ. Μακρή για τη … μεγάλη προσφορά της στην Κυβέρνηση και να εκφράσουν τη «λύπη» τους που θα αναγκαστούν να στερηθούν την παρουσία της στο ευαίσθητο χαρτοφυλάκιο που τις είχε ανατεθεί στον προηγούμενο ανασχηματισμό…
i-typos.gr

1 σχόλιο

  1. Η Ζ. Μακρή φταίει ή ο Σαμαράς που την έκανε υφυπουργό;
    Δεν ήξερε ότι η γυναίκα είναι προβληματική;
    Δεν ήξερε την κόντρα της με το μακαρίτη το Νάκο, τη θέση του οποίου πήρε όταν πέθανε.
    Δεν ήξερε ότι οι συγγενείς του Νάκου αξίωσαν να μη παραστεί η Ζ. Μακρή στην κηδεία του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση