GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση στελεχών Ανεξάρτητου Κινήματος Πεντελικού

Πιστός στις Αρχές και στις Αξίες που διέπουν την επί δεκαέξι χρόνια αυτοδιοικητική του διαδρομή και έχοντας την ηθική - πολιτική.....


Πιστός στις Αρχές και στις Αξίες που διέπουν την επί δεκαέξι χρόνια αυτοδιοικητική του διαδρομή και έχοντας την ηθική - πολιτική...
υποχρέωση προς τους πολίτες που τον εμπιστεύθηκαν να διαχειριστεί τα συμφέροντά τους, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» δήλωσε παρών και έτοιμος να συνεχίσει τον αγώνα του για να οδηγήσει τη πόλη στην ανάπτυξη, μακριά από συμφέροντα που απεργάζονταν για δικό τους όφελος το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.

Στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης, συγκεντρώθηκαν την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 το απόγευμα, εκατό (100) και πλέον στελέχη που αποτελούν τον πυρήνα των υποψηφίων του Δημοτικού Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν προσωπικότητες και από τις τρείς πόλεις του Καλλικρατικού Δήμου Πεντέλης, οι οποίοι δήλωσαν τη στήριξη τους στο πρόσωπο του Δημάρχου Πεντέλης Δημητρίου Στεργίου- Καψάλη και όρισαν τις ημέρες για την ανακήρυξη της υποψηφιότητας του Συνδυασμού στους πολίτες των πόλεων.

Συγκεκριμένα:

 για τη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

 για τη Δημοτική Κοινότητα Ν. Πεντέλης, η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 ,στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Πεντέλης στην Κεντρική Πλατεία.

 Τέλος για την Πεντέλη η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17.30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση