GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόσοβο: Μασκοφόροι έριξαν δακρυγόνα και έσπασαν κάλπες

Μασκοφόροι άνδρες εισέβαλαν σήμερα στο κύριο εκλογικό κέντρο της πόλης Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, στο οποίο διεξάγονται δημοτικές εκλογ...


Μασκοφόροι άνδρες εισέβαλαν σήμερα στο κύριο εκλογικό κέντρο της πόλης Μιτρόβιτσα του Κοσόβου, στο οποίο διεξάγονται δημοτικές εκλογές, και έριξαν δακρυγόνα και έσπασαν κάλπες, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.
Το σχολείο Σβέτι Σάβα όπου σημειώθηκε η επίθεση στεγάζει περίπου τα μισά εκλογικά τμήματα στην σερβική πλευρά της πόλης αυτής που είναι μοιρασμένη σε σερβικό και αλβανικό τομέα.
Αξιωματούχοι των εκλογών, μεταξύ των οποίων μέλη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και την Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), έφυγαν από το εκλογικό κέντρο όταν έγινε η επίθεση και η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ απέμεναν ακόμη δύο ώρες ψηφοφορίας προτού κλείσουν οι κάλπες, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες και μετέδωσε το σερβικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Τανγιούγκ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση