GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάπας αγκάλιασε και φίλησε έναν παραμορφωμένο άνδρα

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκλεισε τη λειτουργία του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, αγκαλιάζοντας και φιλώντας έναν παραμορφωμένο άνδρας, ο οποίο...

Ο Πάπας Φραγκίσκος έκλεισε τη λειτουργία του στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, αγκαλιάζοντας και φιλώντας έναν παραμορφωμένο άνδρας, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που ονομάζεται νευροϊνωμάτωση.
Η εν λόγω ασθένεια είναι γενετική και δεν είναι μεταδοτική και προκαλεί παραμορφώσεις, διαταραχές της όρασης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εμφάνιση καρκίνου.
Οι εικόνες με τον Πάπα να αγκαλιάζει και να φιλά το παραμορφωμένο πρόσωπο του άνδρα, έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, με επαινετικά σχόλια σχετικά με τη συμπόνια και την καλοσύνη του.
Ο παραμορφωμένος άνδρας ζήτησε την ευλογία του ποντίφικα και εκείνος τον αγκάλιασε, ανακουφίζοντάς τον. Μάλιστα την εν λόγω στιγμή ο Πάπας απαθανατίστηκε με τα μάτια του κλειστά, απορροφημένος στην προσευχή.
Νωρίτερα, ο προκαθήμενος του Βατικανού ζήτησε από τους ανθρώπους που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία να προσευχηθούν για ένα άρρωστο κοριτσάκι που είχε γνωρίσει λίγο πριν.
Ο ποντίφικας δεν έχει σταματήσει να δείχνει την αμέριστη αγάπη και συμπαράστασή του στους αδυνάτους καθώς λίγο αφότου έλαβε το χρίσμα, είχε πλύνει και φιλήσει τα πόδια ενός παιδιού που πάσχει από AIDS.
πηγή: dailymail.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση