GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίμησαν τη μνήμη των αποβιωσάντων Ροταριανών

  Σε μια σεμνή τελετή στον Ι. Ν. του Σωτήρα Χριστού στους Κουνάβους, τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου και οι οικογένειες των απ...

 
Σε μια σεμνή τελετή στον Ι. Ν. του Σωτήρα Χριστού στους Κουνάβους, τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου και οι οικογένειες των αποβιωσάντων Ροταριανών μελών του Ομίλου, τίμησαν τη μνήμη τους. Πρόκειται για μια καθιερωμένη δράση του Ρ. Ο. Ηρακλείου, που πραγματοποιείται κάθε Νοέμβριο, εδώ και περίπου τρεις δεκαετίες.

Με σεβασμό και κατάνυξη, θυμήθηκαν ιστορίες από τα παλιά, εξήραν το σπουδαίο επιστημονικό, επαγγελματικό αλλά και Ροταριανό τους έργο και ευχήθηκαν να είναι αιωνία η μνήμη των Αποστολάκη Λευτέρη & Ελένης, Αστεριάδη Γιώργου, Βασιλείου Βασίλη, Βισκαδουράκη Βαγγέλη & Μάρως, Βιτσαξάκη Γιάννη, Βογιατζάκη Γιάννη, Βουσβούνη Παναγιώτη, Γιανούδη Βασίλη, Γκουντουλιά Απόστολου, Γουβιανάκη Γιώργου, Ζαμπετάκη Μανόλη, Ζουράρη Μαρίνας, Θεοδωρίδη Αγησίλαου, Καράμπελα Ξενοφώντα, Καραναστάση Μάρκου, Κοζύρη Γιώργου, Κοκολάκη Μανόλη, Μακράκη Γιώργου, Μεταξά Νίκου, Μηλιαράκη Ιωσήφ, Παναγιωτάκη Μανόλη, Παπαδάκη Αντώνη, Πατεράκη Γιάννη, Πατεράκη Μανόλη, Περδικογιάννη Στέλιου, Πετράκη Μιχάλη, Πετρόπουλου Κώστα, Πλεύρη Μανόλη & Καλλιόπης, Πολιτάκη Μανόλη, Σακελαράκη Γιάννη, Σφίγγα Νίκου, Φιοράκη Στέλιου, Φυσαράκη Πέτρου & Δέσποινας, Χελιδόνη Μιχάλη και Χρυσουλάκη Ηρακλή.

Αμέσως μετά το μνημόσυνο, οι Ροταριανοί επισκέφτηκαν το μουσικό εργαστήρι και μουσείο «Λαβύρινθος» στο Χουδέτσι και ξεναγήθηκαν από τονRoss Daly, θαυμάζοντας τα μοναδικά όργανα που έχει συγκεντρώσει ο σπουδαίος καλλιτέχνης, απ’ όλο τον κόσμο.

2 σχόλια

  1. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. Ο Γ. ΠΑΙΣΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ:
    Η ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ.
    ΜΕΤΑΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση