GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια τενίστρια «βάζει» γκολ στη Βραζιλία

Μια Ελληνίδα τενίστρια σκοράρει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας! Η Μαρία Σάκκαρη, κόρη της θρυλικής τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου, βρίσκε...

Μια Ελληνίδα τενίστρια σκοράρει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας! Η Μαρία Σάκκαρη, κόρη της θρυλικής τενίστριας Αγγελικής Κανελλοπούλου, βρίσκεται ανάμεσα στην ομάδα των κορυφαίων αθλητών που πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό σποτ πασίγνωστου ισοτονικού ποτού, το οποίο θα προβληθεί σε χώρες της Λατινικής Αμερικής κατά την περίοδο του Μουντιάλ.

Η πανέμορφη αθλήτρια και κόρη της πρωταθλήτριας του τένις Αγγελικής Κανελλοπούλου επιλέχτηκε από τον διάσημο Αμερικανό σκηνοθέτη Henry Lu προκειμένου να εκπροσωπήσει το άθλημά της στο εν λόγω διαφημιστικό, που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στο τέλος του μήνα. Η επιλογή της έγινε ύστερα από casting που διοργανώθηκε και στο οποίο συμμετείχαν γνωστά ονόματα του τένις.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με τη συμμετοχή στο διαφημιστικό σποτ, ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για μένα που την έζησα για πρώτη φορά» δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη στην «Espresso», που αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου προπονείται για το επόμενο τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχει (θα πραγματοποιηθεί στη Βαλένθια).

Τα γυρίσματα με τη νεαρή αθλήτρια έγιναν στις εγκαταστάσεις του τένις στο ΟΑΚΑ, ενώ τόσο ο Αμερικανός σκηνοθέτης όσο και τα άτομα της Red Production Athens που ανέλαβαν την παραγωγή έμειναν απολύτως ικανοποιημένα από την επίδοσή της και τη συνεργασία τους μαζί της.

Εκτός όμως από το τένις, στη διαφήμιση έχουν συμπεριληφθεί κι άλλα έξι αθλήματα, τα οποία εκπροσωπούνται από αθλητές της χώρας μας και του εξωτερικού. Ανάμεσά τους βρίσκονται γνωστοί ολυμπιονίκες του Λονδίνου, ένας Σέρβος αρσιβαρίστας, η εθνική μας ομάδα στο άθλημα της ποδηλασίας, καθώς και η ποδοσφαιρική ομάδα Φωστήρας.

Η διαφήμιση του ισοτονικού ποτού θα αρχίσει να μεταδίδεται στις χώρες της Λατινικής Αμερικής στο τέλος του μήνα, ενώ θα προβάλλεται μέχρι και την περίοδο του Μουντιάλ.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν είναι τυχαίο που επέλεξαν να κάνουν όλα τα γυρίσματα στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της χώρας μας, αφού τόσο η παράδοση των Ολυμπιακών Αγώνων όσο και οι φθηνότερες τιμές στάθηκαν οι αιτίες να επιλέξουν την Ελλάδα από το Λονδίνο, όπου είχαν παράλληλα απευθυνθεί.

Τα γυρίσματα διήρκεσαν τρεις ημέρες, ενώ εκτός από τον σκηνοθέτη Henry Lu, την ομάδα αποτέλεσαν ο πολύ γνωστός στον διαφημιστικό χώρο φωτογράφος Steven Annis, ενώ παραγωγός για τη Red Production Athens ήταν ο Κωνσταντίνος Ραμάκης και ο Vuk Despotovic για τη Red Production Σερβίας.

Θάνος Μακρογαμβράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση