GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπάρχει και ροζ βίντεο με τον Ποιμένα!

Οι αποκαλύψεις για τον «Ρασπούτιν της Παιανίας» δεν έχουν τελειωμό. Από τη σωρεία των καταγγελιών που συνεχίστηκαν και χτες -για δεύτερο ...

Οι αποκαλύψεις για τον «Ρασπούτιν της Παιανίας» δεν έχουν τελειωμό. Από τη σωρεία των καταγγελιών που συνεχίστηκαν και χτες -για δεύτερο συνεχές 24ωρο- στην «Espresso» βγαίνει το συμπέρασμα ότι ο «άγιος πατέρας» και τηλεστάρ δεν ξέρει μόνο να μαγειρεύει σπεσιαλιτέ, αλλά και να «ψήνει» αφελείς ανθρώπους, με σκοπό το κέρδος και την ικανοποίηση των ορέξεών του.
Κι όλα αυτά όχι πάντα με το... ναζιάρικο ύφος που έβγαλε προς τα έξω στην εκπομπή του Alpha «Κάτι ψήνεται», αλλά και με βίαιες μεθόδους που χρησιμοποιεί ακόμη και εναντίον των υπόλοιπων μοναχών που βρίσκονται στο μοναστήρι του.
Αυτόπτες μάρτυρες που έτυχε να εισχωρήσουν στα... ιδιαίτερα του «άντρου της ακολασίας» του μας δήλωσαν ότι έχει χτίσει την κρεβατοκάμαρά του ακριβώς πάνω από την οροφή μιας από τις τρεις εκκλησίες που υπάρχουν στον χώρο. «Τον έχω δει μες στο μοναστήρι σε άσεμνες περιπτύξεις με μοναχούς και έχω υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας των ύβρεών του -και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο- απέναντί τους. Η λέξη “ουστ” είναι το ψωμοτύρι του, ενώ σηκώνει χέρι σε όποιον δεν υπακούει στις ορέξεις του» μας λέει η κυρία Γεωργία, η οποία θυμάται πολλές περιπτώσεις αφελών (γυναικών, αλλά και αντρών) που τον επισκέπτονται για να τους λύσει τα μάγια με το... αζημίωτο.
Στα θύματα του ψευτοπαπά συγκαταλέγεται κι ένας νεαρός που ήταν άστεγος και ζητιάνευε έξω από την εκκλησία του Αγίου Σώστη, στη λεωφόρο Συγγρού. «Ο... φιλεύσπλαχνος Ποιμένας κάλεσε τον νεαρό στο μοναστήρι για να του προσφέρει στέγη και τροφή. Ομως το... άγιο χέρι του προχώρησε γρήγορα και στα απόκρυφα σημεία του νεαρού, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον βιντεοσκοπήσει με το κινητό του τηλέφωνο» μας αποκαλύπτει ο κύριος Παύλος που γνωρίζει προσωπικά τον νεαρό και έχει στα χέρια του το ροζ βίντεο.
πηγή: Espressonews.gr

1 σχόλιο

  1. ΑΝΕΚΔΟΤΟ:

    παει ενας χωριατης στην πολη για δουλειες και διανυκτερευει σε ξενοδοχειο. Ο ξενοδοχος του λεει: "μηπως θελεις κανενα κοριτσι; ειναι προσφορα του ξενοδοχειου". Ε, αν ειν' ετσ, καλα! Λεει ο χωριατης. Την αλλη μερα τον ρωταει ο ξενοδοχος: σου άρεσε; "Ναι πολυ" απανταει εκεινος. Καλα αντε τραβα και παρε και 50 ευρω, λεει ο ξενοδοχος! Περιεργος ο χωριατης τα παιρνει και φευγει. Το λεει στο χωριο. Καποιος αλλος πηγαινει και πραγματι παιρνει κι εκεινος 50 ευρω! Το μαθαινει ο παπας, παει κι εκεινος, τα ιδια! Το ακουει ο Αρχιμανδριτης και παει κι εκεινος. Την αλλη μερα φευγοντας του δινει ο ξενοδοχος 100 ευρω. "Καλα", του λεει ο Αρχιμανδριτης "στους αλλους γιατι εδινες μονο 50 ευρω;"! Κοιτα να δεις, του λεει ο ξενοδοχος, ΤΣΟΝΤΑ με Αρχιμανδριτη, πρωτη φορα τραβαμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση