GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σομαλία: Αποτροπιασμός για το μακελειό στο Μογκαντίσου

Ο πρωθυπουργός της Σομαλίας, Άμπντι Φαράχ Σίρντον, καταδίκασε την Παρασκευή την επίθεση που σημειώθηκε κοντά σε... ξενοδοχείο στο Μο...


Ο πρωθυπουργός της Σομαλίας, Άμπντι Φαράχ Σίρντον, καταδίκασε την Παρασκευή την επίθεση που σημειώθηκε κοντά σε... ξενοδοχείο στο Μογκαντίσου και απέστειλε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς «τις οικογένειες και τους φίλους όλων των αθώων θυμάτων που σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν».

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο αναφέρεται ότι «δεν θα επιτρέψουμε αυτές οι άνανδρες πράξεις της τρομοκρατίας να εκτροχιάσουν την πρόοδο που σημειώθηκε στο Μογκαντίσου και στη Σομαλία».

Σύμφωνα με την πρωθυπουργική ανακοίνωση «ο λαός της Σομαλίας και η κυβέρνησης της χώρας θα σταθούν ο ένας δίπλα στον άλλο για να νικήσουμε αυτούς τους δολοφόνους».

«Οι τρομοκράτες δεν θα μας νικήσουν, αλλά μας κάνουν πιο δυνατούς», προστίθεται.

Από την έκρηξη ενός παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου σκοτώθηκαν τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι και 15 τραυματίστηκαν.
ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση