GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηθοποιός μαχαιρώθηκε κατά λάθος σε σκηνή αυτοκτονίας

Ο Ντάνιελ Χόβελς, 30 ετών, έπεσε κάτω αιμόφυρτος, την ώρα που το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα επευφημώντας τα «ειδικά εφέ». Η ασ...


Ο Ντάνιελ Χόβελς, 30 ετών, έπεσε κάτω αιμόφυρτος, την ώρα που το κοινό ξεσπούσε σε χειροκροτήματα επευφημώντας τα «ειδικά εφέ». Η αστυνομία διερευνά τώρα κατά πόσο το μαχαίρι ήταν λάθος ή αν επρόκειτο για σχέδιο δολοφονίας. Το υπόλοιπο καστ καθώς και το συνεργείο του θεάτρου ανακρίνονται, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εξετάσεις DNA.
Τα πράγματα «στράβωσαν» στο θέατρο Burgtheater της Βιέννης, όταν ο χαρακτήρας του Χόβελς ετοιμαζόταν να «αυτοκτονήσει» στην τελική σκηνή της παράστασης Μαίρη Στιούαρτ του Φρίντριχ Σκίλερ, σε ένα έργο για την Μαίρη, τη Βασίλισσα της Σκωτίας, το βράδυ του Σαββάτου.
Ο άνδρας δεν σηκώθηκε για να πάρει το τόξο και τότε μόνο οι υπόλοιποι συντελεστές της σκηνής και το ακροατήριο κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
Παρόλο που έχασε αρκετό αίμα, ο Χόβελς επέζησε γιατί το μαχαίρι δε τραυμάτισε την καρωτίδα. Ο Βολφγκανγκ Λενζ, ο γιατρός που τον εξέτασε δήλωσε: «Λίγο πιο βαθιά να είχε μπει το μαχαίρι και θα πνιγόταν από το ίδιο του το αίμα».
Ένας αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε στο αυστριακό δελτίο ειδήσεων: «Οι φήμες είναι έντονες, με κάποιους να υποστηρίζουν πως πρόκειται για θύμα ενός ζηλότυπου ανταγωνιστή». «Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι για τίποτα, πρέπει να ελέγξουμε τους πάντες» πρόσθεσε.
Το μαχαίρι αγοράστηκε από τοπικό κατάστημα. Υπάρχει μια πιθανότητα το προσωπικό να ξέχασε να αμβλύνει τη λεπίδα του. «Το μαχαίρι είχε ακόμη το χαρτί με την τιμή του επάνω» δήλωσε ο ερευνητής. Μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν στο νοσοκομείο, ο Χόβελς δήλωσε πως η παράσταση έπρεπε να συνεχιστεί και επέστρεψε στην σκηνή την Κυριακή το βράδυ με έναν επίδεσμο γύρω από το λαιμό του, έτοιμος για άλλη μία φορά να εκτελέσει την παρωδία θανάτου του.
ΠΗΓΗ: e-go.gr

1 σχόλιο

  1. Ένα είναι σίγουρο. Αυτή τη φορά αν δεν βρεθούν οι δολοφόνοι των 2 Χρυσαυγιτών έγκαιρα, σε συνδυασμό με τον αμετανόητο φορομπήχτη Στουρνάρα ( ενιαίος φόρος ακινήτων, κατάργηση αφορολογήτου για τα παιδιά ), η Χ.Α θα ανέβει 2ο κόμμα, ίσως και 1ο στις ευρωεκλογές.

    Γι' αυτό κρύος ιδρώτας έχει λούσει την συγκυβέρνηση ( ειδικά το ΠΑΣΟΚ που οδεύει εκτός Βουλής και Ευρωβουλής, αλλά και την ΝΔ που κατρακυλά σε μονοψήφια νούμερα ), αλλά και τους διαπλεκόμενους εκδότες...Και είναι φανερό ότι ενώ προέβαλλαν τη δολοφονία του αδικοχαμένου Φύσσα επί ένα μήνα, τώρα κάνουν την πάπια και σχεδόν δίνουν "άφεση αμαρτιών" στους δολοφόνους των 2 άλλων αδικοχαμένων παιδιών. Αυτό κάνει μεγάλη εντύπωση στη κοινή γνώμη, για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των καναλιών και των μεγαλοεφημερίδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση