GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει Μουντιάλ ο Καθόρλα

Ο Σάντι Καθόρλα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και δεν ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτη...

Ο Σάντι Καθόρλα δεν μπόρεσε να βοηθήσει την Ισπανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 και δεν ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την κορυφή του κόσμου. Κάτι τέτοιο φιλοδοξεί να κάνει όμως το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει μεγάλη σημασία για εμένα. Δυστυχώς δεν μπόρεσα να αγωνιστώ το 2010 λόγω ενός τραυματισμού» δήλωσε ο μέσος της Άρσεναλ. «Η Ισπανία κατέκτησε το τρόπαιο και ακόμα σκέφτομαι ότι δεν ήμουν και εγώ εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αντιπροσωπεύεις την χώρα σου στο Παγκόσμιο Κύπελλο» ανέφερε ο Καθόρλα.

«Ελπίζω να το ζήσω και εγώ αυτό και επίσης ελπίζω η εθνική Ισπανίας να μπορέσει να φέρει λίγη ευτυχία στη χώρα. Η Ισπανία περνάει μια δύσκολη οικονομική περίοδο και το ποδόσφαιρο είναι μία διέξοδος για τους Ισπανούς. Ελπίζω να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση