GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες: Παράνομο παρκάρισμα ακόμα και μέσα στη Βουλή!

Τέλος στην κατάληψη δεκάδων θέσεων του υπόγειου γκαράζ της Βουλής βάζει ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δίνοντας εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίε...

Τέλος στην κατάληψη δεκάδων θέσεων του υπόγειου γκαράζ της Βουλής βάζει ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης δίνοντας εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να βρουν τρόπο και να πετάξουν εκτός όσα αυτοκίνητα βρίσκονται εκεί παράνομα.

Υπο αυτά τα δεδομένα, τις προηγούμενες ημέρες υπάλληλοι της Βουλής προχώρησαν σε επιτόπιους ελέγχους εντοπισμού «ύποπτων» ΙΧ και σήμερα κάλεσαν ειδικό γερανό προκειμένου να τα απομακρύνουν.

Να σημειωθεί ότι το γκαράζ της Βουλής είχε μετατραπεί από αρκετούς πρώην και νυν βουλευτές, υπαλλήλους και ορισμένους δημοσιογράφους σε προσωπικό τους πάρκινγκ καθώς εκεί φύλασσαν μόνιμα τα δεύτερα αυτοκίνητά τους. Είναι δε ενδεικτικό ότι σε διάφορες θέσεις υπάρχουν αυτοκίνητα αντίκες με ειδικές πινακίδες και άγνωστο ιδιοκτήτη και άλλα με εμφανή τα σημάδια εγκατάλειψης.

Επιπροσθέτως, πρέπει να τονιστεί ότι ο κ. Μεϊμαράκης μέσω του γενικού γραμματέα του κοινοβουλίου είχε ζητήσει τόσο τα κόμματα όσο και τους υπαλλήλους να απομακρύνουν τα ΙΧ που δεν έχουν άδεια να βρίσκονται στο κοινοβούλιο.








Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση