GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

«Καθολική επίθεση στη ζωή μεγάλου μέρους του πληθυσμού, κυρίως των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων» χαρακτηρίζει η Πολιτική Γραμματε...


«Καθολική επίθεση στη ζωή μεγάλου μέρους του πληθυσμού, κυρίως των φτωχότερων κοινωνικών στρωμάτων» χαρακτηρίζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.
Σε ανακοίνωση της Γραμματείας, που συζήτησε το θέμα αυτό στη συνεδρίασή της απόψε, τονίζεται ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει προς όλες τις πλευρές και με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι δεν πρόκειται να δεχτεί ένα τέτοιου είδους χτύπημα σε ανθρώπους που ήδη, έχουν χάσει σχεδόν τα πάντα» και διαβεβαιώνει ότι «θα υπερασπιστεί τα ασθενέστερα στρώματα από κάθε βάρβαρη επίθεση στα δικαιώματά τους».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση