GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κωνσταντινόπουλος για Τζάκρη: «Ψήφισε με θέρμη το πρώτο μνημόνιο»

Βολές για τη στάση που τήρησε η Θ.Τζάκρη από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Βλέπω όλους τους πρώην υπουργούς, που δεν πρόλαβαν να κλείσο...

Βολές για τη στάση που τήρησε η Θ.Τζάκρη από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. «Βλέπω όλους τους πρώην υπουργούς, που δεν πρόλαβαν να κλείσουν την πόρτα των Μερσεντές τους οι οδηγοί τους, και έγιναν αντιμνημονιακοί σε ένα βράδυ» δήλωσε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τη Θεοδώρα Τζάκρη ότι αν και ψήφισε με πολλή θερμή το πρώτο μνημόνιο όταν ήταν υφυπουργός, τώρα που βγαίνουμε από το μνημόνιο και η χώρα είναι σε κομβικό σημειό, επέλεξε την εύκολη λύση. "Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν υφυπουργός επί Παπανδρέου; Τότε δεν ψηφίσαμε μνημόνιο, τότε δεν πήραμε δύσκολα μέτρα;" διερωτήθηκε χαρακτηριστικά ενώ άφησε να εννοηθεί ότι η στάση της βουλευτή σχετίζεται με αλλαγή πολιτικής πλεύσης.

"Τότε που ήταν υφυπουργός δεν έστελνε η τρόικα email; Κάποιοι θέλουν να γίνουν δήμαρχοι, κάποιοι άλλοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ... Τούς εύχομαι καλό δρόμο, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή" πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος, απαντώντας στη γραπτή δήλωση της κ. Τζάκρη.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση