GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ντουζίνα υπολογιστές... στη διάθεση των τζογαδόρων

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ρεθύμνου, 25χρονη...


Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου και της Ο.Π.Κ.Ε. Ρεθύμνου, 25χρονη Ρουμάνα ως...

υπεύθυνη καταστήματος και τρεις Έλληνες (47χρονη, 51χρονος και 73χρονος), για παραβάσεις νομοθεσίας περί παιγνίων εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την καταπολέμηση, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από τους αστυνομικούς σε καφετέρια ιδιοκτησίας ενός 45χρονου ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία 12 Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με φορητό κεντρικό υπολογιστή (server), στερούμενοι την προβλεπόμενη άδεια κατάλληλης πιστοποίησης παιγνίων από την αρμόδια Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και ένας φορητός ασύρματος κατασχέθηκαν μαζί με το συνολικό χρηματικό ποσό των 425 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.
cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση