GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τη Μις Γιανγκ

«Κατάρα» φαίνεται πως χτύπησε τις νικήτριες στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία του 2012! Αυτό δείχνει η περιπέτεια υγείας της Μις Γιανγκ Νάσια...

«Κατάρα» φαίνεται πως χτύπησε τις νικήτριες στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία του 2012! Αυτό δείχνει η περιπέτεια υγείας της Μις Γιανγκ Νάσιας Λαμπίρη, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση ύστερα από διάγνωση των γιατρών για όγκο στο κεφάλι!

Το 18χρονο κορίτσι είναι η δεύτερη κατά σειρά εστεμμένη εκείνης της χρονιάς στα ίδια καλλιστεία που ανεβαίνει τον προσωπικό του Γολγοθά. Νωρίτερα και η Σταρ Πελοπόννησος του 2012 Ναταλία Λιαλιάτση είχε βιώσει τη δική της δραματική περιπέτεια, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε, με αποτέλεσμα να παραμείνει καθηλωμένη στο κρεβάτι για πολλούς μήνες.

Συγκλονίζει το δράμα της όμορφης 18χρονης Μις Γιανγκ μετά την εξομολόγησή της μητέρας της σε τηλεοπτική εκπομπή, που έκανε έκκληση στον ιατρικό κόσμο να βρεθεί η λύση στη δραματική εξέλιξη της υγείας της. Πριν από ενάμιση μήνα η νεαρή Νάσια Λαμπίρη παρουσίασε έντονους πονοκεφάλους, εμετούς και ζαλάδες, και η μητέρα της που ανησύχησε την πήγε στο νοσοκομείο να την εξετάσουν. Σύμφωνα με την ίδια, οι γιατροί έβγαλαν πόρισμα από την... περιγραφή. Οι πόνοι δεν σταματούσαν, με αποτέλεσμα να εξεταστεί από νευρολόγο, η οποία ζήτησε να γίνουν αμέσως αξονική και μαγνητική τομογραφία στο Τζάνειο.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το νεαρό κορίτσι έχει όγκο στο κεφάλι, που ονομάζεται γερμίνωμα: «Επαθε υδροκεφαλία, γέμισε υγρό το κεφαλάκι του από τον όγκο και πίεζε. Αν δεν το χειρουργούσαν σε μία ώρα, θα πέθαινε» εκμυστηρεύτηκε η μητέρα.
Η Νάσια χειρουργήθηκε και το υγρό απομακρύνθηκε, όμως η αφαίρεση του όγκου έχει πολύ υψηλό ρίσκο και η μητέρα διστάζει να δώσει την έγκρισή της για νέα επέμβαση.

«Μου δίνουν 15% πιθανότητες να πεθάνει στο χειρουργείο. Εγώ δεν μπορώ να υπογράψω τέτοιο πράγμα. Καμιά μάνα δεν θα υπέγραφε. Δεν ξέρουν ακόμα αν είναι καλοήθης ή κακοήθης ο όγκος. Εμένα να πάρει ο Θεός, όχι αυτό το κοριτσάκι. Ποιος γιατρός μπορεί να το κάνει καλά; Αυτό θέλω».

Η Ναταλία είναι όρθια και χαμογελά

Υστερα από πέντε μήνες ακινησίας στο κρεβάτι η καλλονή Σταρ Πελοπόννησος Ναταλία Λιαλιάτση-Οικονόμου στέκεται ξανά στα πόδια της και χαμογελά. Το νεαρό κορίτσι λίγο καιρό μετά τα καλλιστεία είχε ένα σοβαρό τροχαίο, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο και το όχημα προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα της λεωφόρου Συγγρού. Η καλλονή τραυματίστηκε βαριά στο κεφάλι και το σώμα, ενώ παρέμεινε στο νοσοκομείο μεγάλο διάστημα μέχρι να ξεπεράσει εντελώς τον κίνδυνο. Σήμερα η Σταρ Πελοπόννησος του 2012 είναι εντελώς καλά στην υγεία της και έχει αφήσει πίσω της τα δύσκολα που πέρασε.

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση