GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στην αρχή της σχέσης μας δεχτήκαμε έντονο πόλεμο χωρίς λόγο»

Για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή στο περιοδικό «ΕΓΩ». Σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεών του συντρόφο...


Για τη σχέση της με τον Ηλία Βρεττό μίλησε η Ευαγγελία Αραβανή στο περιοδικό «ΕΓΩ».
Σε συνέχεια των πρόσφατων δηλώσεών του συντρόφου της, ο οποίος είχε δηλώσει πολύ περήφανος για την αγαπημένη του, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια συμπλήρωσε: «Και εγώ έτσι αισθάνομαι, γι” αυτό άλλωστε είμαστε και καλά. Ειδικά στην αρχή της σχέσης μας με τον Ηλία δεχτήκαμε έντονο πόλεμο χωρίς λόγο. Δεν ξέρω γιατί. Με καταλαβαίνει, τον καταλαβαίνω, τον θαυμάζω και επίσης τον καμαρώνω», είπε. Και πρόσθεσε: «είναι αυθεντικός άνθρωπος και καθόλου δήθεν. Είναι ένα απλό και καλό παιδί».
Η Ευαγγελία Αραβανή παραδέχτηκε: «Με ενόχλησε ο πόλεμος που δεχτήκαμε και με στεναχώρησε. Τόσο εγώ όσο και ο Ηλίας δεν θέλουμε να προκαλούμε με την προσωπική μας ζωή. Καλώς ή κακώς, από την αρχή του δεσμού μας όλοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν περισσότερα πράγματα. Αυτό που ίσως σόκαρε περισσότερο είναι ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα βλέπαμε φωτογραφίες από προσωπικές μας στιγμές, ενώ πραγματικά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι κανέναν άνθρωπο να βρίσκεται στο χώρο όπου ήμασταν. Το πιο ενοχλητικό είναι πως έξω από το σπίτι σου μπορεί να βρίσκεται ένας παπαράτσι και να μην τον δεις ποτέ».
Σχετικά με το αν ζει μαζί με τον Ηλία Βρεττό, η Ευαγγελία Αραβανή ανέφερε: «Εγώ έχω το σπίτι μου κι εκείνος το δικό του, αλλά είμαστε πολύ συχνά μαζί».
Μίλησε όμως και για το φλερτ που έχει δεχθεί από γυναίκα: «Σχετικά πρόσφατα έλαβα μήνυμα στο Facebook από μια κοπέλα, η οποία με ρωτούσε αν θα ήθελα να βρεθούμε. Μου έγραφε: “Θα έβλεπες ερωτικά μια γυναίκα;”. Αρχικά πάγωσα, γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Ήταν το πρώτο σοκ. Ειλικρινά όμως, δεν θυμάμαι τι της απάντησα».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση