GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων στο Δικαστικό Μέγαρο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Νικόλαο Βαλεργάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης...


Συνάντηση με τον Πρόεδρο, κ. Νικόλαο Βαλεργάκη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης...
πραγματοποίησε χθες Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013 ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, κ. Στράτος Σιμόπουλος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Δικαστικό Μέγαρο.

Ο κ. Βαλεργάκης ενημέρωσε τον κ. Σιμόπουλο αναλυτικά για τα χρονίζοντα προβλήματα του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου, τα οποία απαιτούν άμεση διαχείριση και επίλυση. Ο κ. Σιμόπουλος πραγματοποίησε αυτοψία σε πολλές από τις αίθουσες και τις υπηρεσίες των δικαστηρίων, διαπιστώνοντας τις ελλείψεις στις υποδομές του κτιρίου και αναγνωρίζοντας την ανάγκη για απόλυτη προτεραιότητα επέκτασης του Δικαστικού Μεγάρου σε χώρο γύρω από το υπάρχουν κτίριο.

Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων, παρόντες ήταν εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Δ.Σ.Θ. ο κ. Χρήστος Ράπτης, Γενικός Γραμματέας και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Πέτρος Σαμαράς, Κυριάκος Νάνος και Στυλιανός Μαυρίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση